Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας: Ακρίτας Σωσάνδρας - ΑΣ Πρόμαχοι 2 - 1


Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο της Σωσάνδρας, ο τοπικός Ακρίτας νίκησε τον ΑΣ Πρόμαχοι με σκορ 2-1.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης

Ήταν ο πρώτος αγώνας των δυο ομάδων στην αρχή των προετοιμασιών για τα επερχόμενα πρωταθλήματα και φυσικά όπως είναι επόμενο δεν επιδέχεται κριτικής, μιας και οι δυο προπονητές εφάρμοσαν πολλές τακτικές και αλλαγές, προκειμένου να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.
Η ομάδα του Ακρίτα φάνηκε πολύ δυναμική και οι πολλές μεταγραφές που πραγματοποίησε φέτος, υπόσχονται μια πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα που μετέχει.
Η φιλοξενούμενοι Προμαχιώτες, παρουσίασαν δυο πρόσωπα με δυο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με χτύπημα πέναλτι του Καλογιάννη, ενώ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους ο Χ. Καραγιαννίδης με εύστοχο πλασέ.
Το τελικό σκορ 2-1 έγραψε ο Σαπουντζής με διαγώνιο σουτ.

Ο προπονητής των Προμάχων Μ. Μαυρίδης σε σύντομη δήλωσή του μας ανέφερε ότι είναι ευχαριστημένος από την μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του και ότι ακόμη ψάχνουν τα πατήματά τους, ενώ στην πορεία θα εντατικοποιηθούν οι προπονήσεις και θα δούμε την ομάδα όπως πρέπει να είναι.

Άξια λόγου της συνάντησης ήταν η παρουσία της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας των Προμάχων, στην οποία η διοίκηση και ο προπονητής δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα, που με πολυπληθή συμμετοχή αγωνίστηκε πριν τις μεγάλες ομάδες.

Επίσης και ο Αγιασμός, που προηγήθηκε από τον γηπεδούχο Ακρίτα Σωσάνδρας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΚΡΙΤΑΣ: Εμμανουηλίδης, Παρτσανάκης Α, Στούπης Π, Σαπουντζής, Χρηστίδης, Κοτσαμανώλης, Παρτσανάκης Ν, Ζουλένκο, Καραγιαννίδης, Στούπης  Χ, Παλτίδης.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δούμος

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ: Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Νάνος Ν, Σατζάκης Σ, Μεσκίνης, Μούγιος Ι, Σέλκος Ι, Μητσάνης, Καλογιάννης, Άτζος, Δερμεντζόγλου, Μίτσκας, Μούγιος Ιω.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Άτζος, Νάνος Δ, Ρατσίτσκας Γ, Καραμήτσος, Σαμσούρης, Τανούρης, Σέλκος Γ. Προίκος, Αμπάρης, Κωστινάς Δ,(Μητσάνης), Νάνος Ν.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μαυρίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΖΟΦ. 



























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...