Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Πρόμαχοι: Συνάντηση συμμαθητών 40 χρόνια μετά (1976-2016)



Το κουδούνι ξαναχτύπησε μετά από σαράντα χρόνια και οι λιλιπούτειοι τότε, Προμαχιώτες, ξανακάθισαν στα θρανία του δημοτικού σχολείου του χωριού, ενήλικες πια στην συνάντηση που πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία.
Μνήμες παιδικών, μαθητικών χρόνων αναμοχλεύτηκαν, θύμισες ξαναήρθαν στην επιφάνεια, απολογισμοί  μιας ζωής εντυπώθηκαν στον μαυροπίνακα.
Έγινε προσκλητήριο παρόντων και απόντων, μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα, ενώ τα πειράγματα και τα αστεία, είχαν την τιμητική τους. Μάλιστα έγινε και αναπαράσταση διάφορων κωμικών σκηνών από τους "άτακτους" τότε μαθητές, κάνοντας την τάξη να σειστεί από τα γέλια.
Στη συνέχεια ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες, σε ταβέρνα της περιοχής.






2 σχόλια :

ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ.ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Α. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Ήταν όντως πάρα πολύ ωραία και πολύ πετυχημένη η όλη εκδήλωση. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές! Με την ευκαιρία μάθαμε ότι ήμασταν 59 συμμαθητές. Μπράβο σε όλους για την συμμετοχή.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...