Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ



Αριδαία, 16/8/2016

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ

Μία πολύ σημαντική παρέμβαση που λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα υλοποιήθηκε στην Τ.Κ. Προμάχων. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η κατασκευή δικτύου όμβριων υδάτων στο κέντρο του χωριού, μπροστά από τον Παιδικό Σταθμό.
Η Τ.Κ. Προμάχων η οποία αριθμεί 2.500 κατοίκους στερείται δυστυχώς των υποδομών εκείνων που είναι απαραίτητες για την διαχείριση των όμβριων υδάτων. Στην συγκεκριμένη τοποθεσία, εδώ και πολλά χρόνια συγκεντρώνονταν νερά που δημιουργούσαν μία άσχημη εικόνα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του χωριού μέχρι και τη νότια είσοδο. Παράλληλα, διαύρωναν την περίφραξη του Παιδικού Σταθμού, με κίνδυνο ακόμα και πτώσης.
Με την παραπάνω παρέμβαση κατασκευάστηκε αγωγός υδάτων και φρεάτια, ώστε να συγκεντρώνονται τα νερά και να καταλήγουν σε άλλο δίκτυο. Επίσης, έγιναν εργασίες για την σταθεροποίηση της περίφραξης, ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος και να καταστεί λειτουργικό το έργο.
Η παραπάνω παρέμβαση κόστισε 10.000 ευρώ και εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2016.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Η σημερινή Δημοτική Αρχή παρεμβαίνει με ουσιαστικό τρόπο και λύνει ζητήματα που αφορούν την τοπική μας κοινωνία. Εδώ και χρόνια οι κάτοικοι των Προμάχων ζητούσαν το αυτονόητο. Εμείς με σκληρή δουλειά και σωστό προγραμματισμό το κατορθώσαμε, βελτιώνοντας έτσι ένα ακόμα κομμάτι της καθημερινότητάς τους».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...