Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ



Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής και τελείωσε η αγωνία για μαθητές και γονείς.
Ως Δήμαρχος θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά μας που κατάφεραν να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Από σήμερα ξεκινά μια νέα ζωή γι’ αυτού και ανοίγονται νέοι ορίζοντες με στόχους και φιλοδοξίες.
Όσο γι’ αυτούς που δεν στάθηκαν τυχεροί, είναι καλό να γνωρίζουν ότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους για να προσπαθήσουν ξανά. Τίποτα δεν τελειώνει με ένα αρνητικό αποτέλεσμα.
Αγαπητοί γονείς,
Οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών μας είτε τα κατάφεραν, είτε όχι. Ο ρόλος μας είναι πολύ σημαντικός και στις δύο περιπτώσεις για την εξέλιξη που θα έχουν. Ας τους δώσουμε τον χώρο που χρειάζονται για να αναπτύξουν τους στόχους τους και να καταξιωθούν σε αυτό που αγαπούν να κάνουν.
Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή πρόοδο!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...