Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ



Αριδαία, 20/8/2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ:
-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ
-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Την Τ.Κ. Κωνσταντίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, με στόχο να καταγράψει τα βασικότερα ζητήματα που απασχολούν το χωριό. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης, με τον οποίο πραγματοποίησε αυτοψία σε διάφορες τοποθεσίες.
Στα πλαίσια της επίσκεψης, έγινε αυτοψία σε τμήματα της αγροτικής οδοποιίας που έχουν ενταχθεί και δημοπρατηθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, σύντομα ξεκινά το σημαντικό αυτό έργο μήκους 3 χλμ το οποίο θα βελτιώσει τις αγροτικές υποδομές.
Με αφορμή την επίσκεψη, ο Δήμαρχος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να προτείνει την ένταξη της ασφαλτόστρωσης του περιφερειακού δρόμου του χωριού στο τεχνικό πρόγραμμα 2017. Ένα αίτημα χρόνων των κατοίκων που στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος είδε από κοντά τα δίκτυα όμβριων υδάτων τα οποία χρειάζονται συντήρηση και για τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει μέριμνα μέσω του τεχνικού προγράμματος 2016. 
Επίσης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο γήπεδο της Κωνσταντίας και συγκεκριμένα στον χώρο των αποδυτηρίων τα οποία χρειάζονται συντήρηση, που θα υλοποιηθεί κι αυτή στα πλαίσια του τεχνικού προγράμματος 2016.
Επιπλέον, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο ελαιοχρωματισμός του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, το οποίο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Ο Δήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των εργασιών και δήλωσε ικανοποιημένος.
Τέλος, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Κωνσταντίας κ. Ουρανία Κωνσταντινίδου στον χώρο του Συλλόγου, όπου συζητήθηκαν κάποια ζητήματα που αφορούν κυρίως στο κτίριο του κοινοτικού καταστήματος, ενώ συνεχάρη τον Σύλλογο για την δράση του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.
Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Συνεχίζουμε τις τακτικές επισκέψεις μας στα χωριά μας. Είναι ο μόνος τρόπος να καταγράψουμε τα προβλήματα και να δώσουμε άμεσες λύσεις. Η συνεργασία μας με τον Πρόεδρο του χωριού είναι άψογη και μετά από την εποικοδομητική μας συζήτηση θα λυθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με αρκετό κόσμο και να ακούσω τους προβληματισμούς και τις παρατηρήσεις, οι οποίες συχνά βοηθούν το έργο μας».



4 σχόλια :

Ρακη εχεις εξελιχθει σε παραρτημα του Μπινος News

Αγαπητέ ανώνυμε, οπως έχεις διαπιστώσει, αν παρακολουθείς την ιστοσελίδα μας, αναρτούμε, όλα τα επίσημα δελτία τύπου, χωρίς διακρίσεις και λογοκρισίες. Έτσι, ό,τι δελτίο μας αποστέλλεται αναρτάται, είτε από το δήμο, απο την κοινότητα, την περιφέρεια τα κόμματα κτλπ.Το γεγονός ότι ο δήμος μας στέλνει καθημερινά δελτία από τις δράσεις και τα έργα που πραγματοποιεί, και εμείς τα αναρτούμε, δεν σημαίνει ότι είμαστε "παράρτημα" κανενός, εξάλλου πάντα κρατάμε την επιβεβλημένη ουδετερότητα και ποτέ δεν πήραμε το μέρος της μιας η της άλλης παράταξης.Μακάρι να είχαμε κι άλλα δελτια τυπου απο όλες τις παρατάξεις και να τις παρουσιάσουμε, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η "άλλη" φωνή...Κλείνοντας σε προτρέπω να επιχειρηματολογήσεις και να τεκμηριώσεις την άποψή σου, αποδεικνύοντας με στοιχεία ότι τα "π.ν." είναι "παράρτημα" κάποιου. Η σελίδα μας πάντως, την οποία με πολύ κόπο την διατηρούμε, θα είναι ανοιχτή για όλες τις φωνές χωρίς κανένα όφελος, αφού όπως όλοι γνωρίζουν , ειναι μή κερδοσκοπικού χαρακτήρα και μόνο της μέλημα είναι η αναδειξη του τόπου μας.

δεν θα διαφωνήσω οτι η αλλη πλευρα ειναι ανυπαρκτη επικοινωνιακα, (στην πραξη δεν γνωριζω ουτε και ασχολουμαι) θα σταθω στην ουδετεροτητα που επικαλεισε, οπως θα εχεις διαπιστωσει, ο δημαρχος δεν αποστελει δελτια τυπου για τα προβληματα που δυσκολευεται, καθυστερει, αδιαφωρει ή αδυνατει να επιλυσει. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:Η σελιδα σου να εμφανιζεται το ιδιο αμεροληπτη με τις παρακατω:
http://aridaia-gegonota.blogspot.gr/search?updated-max=2016-08-16T20:20:00%2B03:00&max-results=60
http://aridaia-gegonota.blogspot.gr/2016/08/blog-post_390.html#more

http://aridaianews.blogspot.gr/2016/08/blog-post_626.html#more (διαβασε και τα σχολια των παραπανω αναρτησεων και θα καταλαβεις)
Υ.Γ. Η παρατηρηση μου (αν και λιγο ακομψα ισως) εγινε απο αγαπη στα προμαχιωτικα νεα και σεβασμο προς το προσωπο σου και το εργο που προσφερεις, διοτι η επιγευση που μενει μετα την αναγνωση των αρθρων που σχετιζονται με την τοπικη πολιτικη ειναι παρομοια με αυτη των δυο παραπανω ιστοσελιδων.

Αν με γνωρίζεις προσωπικά(και από τα συμφραζόμενα απορρέει ότι με γνωρίζεις) θα ξέρεις ότι ουδόλως με ενδιαφέρει η πολιτική και τα διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια των τοπικών πολιτευτών... Άλλο αυτό, κι άλλο η πλήρης ελευθερία λόγου σε όλους, που δίνει η ιστοσελίδα που διαχειρίζομαι και έχω την ευθύνη...Τα δελτία τύπου είναι κοινά προς όλες τις ιστοσελίδες και έτσι, λόγω της πληθώρας των από τον δήμο Αλμωπίας, ίσως εξάγεις το λανθασμένο , κατά τη γνώμη μου, συμπέρασμα ότι έχω εξελιχθεί σε παράρτημα...Όσο για την αμεροληψία την οποία επικαλείσαι, σε προκαλώ να μου φέρεις έστω ένα παράδειγμα περί του αντιθέτου...Δίνουμε τον λόγο σε όσους τον ζητούν, χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς καμμία απολύτως παρέμβαση δικιά μας..Όσον αφορά την κριτική, σε προτρέπω να ψάξεις τις κατά καιρούς αναρτήσεις μας στις οποίες επώνυμα και με το θάρρος της γνώμης, εκφράζουμε τις ενστάσεις και τις προτάσεις μας...Εν κατακλείδι, να σε πληροφορήσω ότι τα "π.ν." έχουν ως στόχο κατά κύριο λόγο, το χωριό των Προμάχων, προβάλλοντας την ιστορία, την παράδοση, την φιλανθρωπία και τα κοινωνικά προβλήματα,τις παρεμβατικές εθελοντικές δράσεις και ελάχιστα ασχολούνται με την πολιτική, ενώ ο βασικότερος λόγος ύπαρξής τους, είναι η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη μετάγγιση πολιτισμικών θεμάτων, ποίησης, λογοτεχνίας, μουσικής από την Ελλάδα και τον κόσμο.....Είμαι περήφανος για την ιστοσελίδα την οποία με πολύ μόχθο κρατούμε, καθώς επίσης και για τα δεκάδες συγκινητικά-εγκωμιαστικά λόγια που δεχόμαστε καθημερινά...Το γεγονός ότι μια ταπεινή σελίδα, χωρίς καθόλου έσοδα και πόρους, σε μια απομακρυσμένη τρύπα της επαρχίας μας, βρίσκεται μέσα στην πεντάδα των πιο πολυδιαβασμένων μπλογκς της περιοχής μας, σύμφωνα με το alexa.com, νομίζω ότι μόνο τιμή πρέπει να περιποιεί κι όχι τόσο άδικα και άστοχα σχόλια εκ μέρους σου....ΝΆσαι καλά κι αν έχεις κάποια άποψη με την γενική πολιτική κατάσταση, τα στραβά και τα κατακριτέα τεκταινόμενα της Αλμωπίας, ευχαρίστως να μας τα παραθέσεις επώνυμα και να τα αναρτήσουμε(κι αν είναι εφαρμόσιμα να τα υποστηρίξουμε).

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...