Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ



Αριδαία, 5/9/2016

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

Συνεχίζεται το έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου που περιλαμβάνει χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας.
Μετά τη Μηλιά όπου άλλαξε η άσχημη εικόνα, σειρά έχει η Φούστανη. Μια Τοπική Κοινότητα με μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Είναι ενδεικτικό ότι έκλεισαν 36 μεγάλες λακκούβες εντός του χωριού.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Η δική μας Δημοτική Αρχή μένει πιστή στις δεσμεύσεις της όσον αφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Η Φούστανη είναι ένα χωριό που τα προηγούμενα χρόνια γνώρισε την υποβάθμιση. Έτσι, συσσωρεύτηκαν πολλά προβλήματα τα οποία καλούμαστε εμείς να αντιμετωπίσουμε. Και το κάνουμε με επιτυχία. Οι λακκούβες έκλεισαν. Η άσχημη εικόνα αποκαταστήθηκε. Σε αυτό συνέβαλε σημαντικά ο Πρόεδρος του χωριού κ. Λάζαρος Γαραντίδης, τον οποίο ευχαριστώ για την υπομονή και την αμέριστη συμπαράσταση. Τα χωριά μας αξίζουν την προσοχή μας. Ο κόσμος δεν είναι παράλογος, ζητά τα αυτονόητα τα οποία εμείς τα κάνουμε πράξη με σκληρή δουλειά και συνεχή αγώνα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...