Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Αρχίζει η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας - Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δημοπρασία με ανάδειξη αναδόχου



Γιάννης Σηφάκης : Αρχίζει η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας 
Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς αναδεικνύοντας ανάδοχο 
Επαναπροκηρύχθηκε η θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας 
Σύντομα προσλαμβάνονται γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων , νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και στο Νοσοκομείο Πέλλας 

Η μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για να ξεκινήσει η μετεγκατάσταση της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας στέφτηκε από επιτυχία παρά την καθυστέρηση στις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Είναι γνωστό ότι η σχετική πίστωση είναι εξασφαλισμένη και βρίσκεται στα ταμεία του Νοσοκομείου πάνω από μισό έτος. 
Η εξέλιξη αυτή που συμπίπτει και με την ίδρυση συλλόγου νεφροπαθών Πέλλας θα βοηθήσει αποφασιστικά στην ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των νεφροπαθών στην μονάδα, στην σημαντική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ( που θα εργάζεται πλέον σε ανθρώπινες συνθήκες) και στην αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος παροχής περίθαλψης στους νεφροπαθείς. 
Το επόμενο βήμα είναι η σταδιακή αντικατάσταση των μηχανημάτων, προσπάθεια που ξεκινάει από σήμερα.
Επαναπροκηρύχθηκε η θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας για να τελειώσει η σημαντική αυτή εκκρεμότητα.
Ακόμη με τις προσλήψεις που θα γίνουν πανελλαδικά ιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού στα νοσοκομεία θα έλθει σημαντικός αριθμός εξ αυτών στο Νοσοκομείο Πέλλας και στα Κέντρα Υγείας του Νομού.
Η κυβέρνηση ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες δίνει πρώτη προτεραιότητα στην Υγεία των πολιτών και αναβαθμίζει το δημόσιο σύστημα υγείας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...