Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Διευθετείται το πρόβλημα με τα ανεξέλεγκτα νερά στο Νηπιαγωγείο Προμάχων


Διευθετείται το θέμα με τα ανεξέλεγκτα νερά, που έτρεχαν εδώ και μήνες στην αυλή του νηπιαγωγείου Προμάχων και έβγαιναν στον κεντρικό δρόμο, δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε αυτοκίνητα και πεζούς.
Συγκεκριμένα, συνεργείο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο Γούδη Γιώργο (Αμερικάνο) επιχείρησαν επί ώρες και τοποθετώντας κάποιες σχάρες, επέλυσαν τελικά το πρόβλημα που χρόνιζε.
Παρών στις όλες εργασίες ήταν και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Κετικίδης.
Άξια λόγου, η έμπρακτη συμμετοχή του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ, ο οποίος όντας βγαλμένος μέσα από τη σκληρή δουλειά, δεν φοβάται να "τσαλακωθεί" και με την στολή εργασίας του πάντα λερωμένη, δίνει παραδείγματα συμμετοχής και ανιδιοτελούς εργασίας.
Στη συνέχεια οι δυο αιρετοί, Κετικίδης και Γούδης, επιθεώρησαν το τμήμα της πλατείας πάνω από την παιδική χαρά και αφού εντόπισαν κάποια θεματάκια, υποσχέθηκαν την άμεση αντιμετώπισή τους, ώστε η ανακαινισμένη παιδική χαρά, να "ανακουφιστεί" από κάποιες εστίες βρωμιάς.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...