Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

3oς Νυχτερινός Δρόμος του Νερού Έδεσσας


3oς Νυχτερινός Δρόμος του Νερού Έδεσσας, 
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Στην Έδεσσα, την πρωτεύουσα του Ν.Πέλλας με 3000 χρόνια αδιάκοπης ιστορίας.
Ώρα εκκίνησης : 7μμ Έδεσσα, Μικροί Καταρράκτες Έδεσσας

Ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας και φορείς Εθελοντών υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν τον 3ο Νυχτερινό Δρόμο του Νερού Έδεσσας, 5196 μ, (με εκκίνηση και τερματισμό το πάρκο Μικρών Καταρρακτών Έδεσσας.
 Ο αγώνας θα γίνει σε μια πανέμορφη παραποτάμια διαδρομή, πάντα δίπλα στο νερό του ποταμού Εδεσσαίου στην πόλη του νερού και των Καταρρακτών.
Ο αγώνας είναι μια ευκαιρία ανάδειξης των νέων διαδρομών που με τον εξαιρετικό φωτισμό αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τρέξιμο λίγο πριν την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, στις 18 Οκτωβρίου.
 Η μικρή διαδρομή εντός πόλης είναι μια ευκαιρία να συμμετέχουν όλοι μικροί και μεγάλοι είτε ως αγωνιζόμενοι είτε ως εθελοντές. Η διαδρομή φιλοδοξεί να ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι νυχτερινών διαδρομών πόλης μιας και η φυσική ομορφιά της Έδεσσας στις προτεινόμενες διαδρομές αποτελεί εμπειρία ζωής.

Δηλώσεις Συμμετοχής

http://www.edessacity.gr/civilization/routes-water_night_route/index.htm

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...