Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Αριδαία, 3/10/2016

ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωνσταντίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του χωριού κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης και ο Διευθυντής μαζί με τους εκπαιδευτικούς.
Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού η οποία έχει καθιερωθεί η οποία έχει ως στόχο να κάνει τον αθλητισμό όχι απλώς ένα μάθημα αλλά μια δραστηριότητα που θα βάλει τα παιδιά σε ένα νέο τρόπο ζωής. Εκεί ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις δράσεις των μαθητών και να μιλήσει μαζί τους.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου για τις εργασίες επισκευής, συντήρησης και ελαιοχρωματισμού που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο (όπως και σε πολλά άλλα σχολεία) και να δει το πολύ καλό αποτέλεσμα που ανανέωσε την εικόνα του κτιρίου και έδωσε στους μαθητές και τους δασκάλους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πολύ όμορφους και συντηρημένους χώρους.
Ο Διευθυντής και οι δάσκαλοι ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις της που δίνουν άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα, με σωστό προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...