Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Πρόμαχοι - Αλμωπός : Το mail ενός πατέρα με αφορμή φιλικό παιχνίδι παίδων




Σάββατο πρωί 10.30 είμαι στο γήπεδο των Προμάχων , θα έπαιζε ο γιος μου στο φιλικό αγώνα μεταξύ των παιδικών ομάδων των  Προμαχων και του Αλμωπού.

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει ήδη και μια πρώτη ματιά καταλαβαίνω την αγωνιστική, αλλά και ηλικιακή ανωτερότητα του Αλμωπου. 

Υπεύθυνοι των ομάδων ο κύριος  Δ. Παπανδρέου για τον Αλμωπό και ο κύριος Μ. Μαυρίδης για τους Προμάχους ο οποίος έκανε και τον διαιτητή του παιχνιδιού.
Ως παλιός ποδοσφαιριστής γνωρίζω λίγα πράγματα και με έκπληξη βλέπω κάποια αντίθετα σφυρίγματα υπέρ των Προμαχων . Αυτό γίνεται άλλες δυο τρεις φορές και με έντονες συστάσεις προς τα παιδιά και τον προπονητή του Αλμωπού, οι οποίοι διαμαρτύρονται άκοσμα και χυδαία.

Σε λίγο καταλαβαίνω τι συμβαίνει!!!

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο κος Μαυρίδης σταμάτα το παιχνίδι και αποσύρει την ομάδα των Προμαχων...

"Πρωτοφανές"!!!

Το σκορ ήταν 5-0 η 6-0 καμία σημασία. Οι δυο άντρες διαπληκτίζονται-λογοφερνουν- μπροστά στα παιδιά. Δεν αντέχω πάω να μάθω τι έγινε.
Στο πρώτο 5λεπτο είχε αποβληθεί παίχτης για ανάρμοστη συμπεριφορά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και παρά τις συστάσεις, οι μεγαλόσωμοι ποδοσφαιριστές του Αλμωπου εκφόβιζαν, απειλούσαν, και έβριζαν τους μικρόσωμους αντιπάλους τους, γιαυτό και τα αντίθετα σφυρίγματα και οι συστάσεις προς τον κύριο Παπανδρέου για τα παιδιά του. Τα ίδια και στα αποδυτήρια με απειλές χειρονομίες και χτυπήματα στην πόρτα...Χάθηκε κάθε έλεγχος...
Θλίβομαι και αναρωτιέμαι αν αυτή η συμπεριφορά διδάσκεται στην πολυδιαφημισμένη Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αλμωπού και το τι εισέπραξαν οι μικροί Προμαχιώτες αντίπαλοι, που μόλις πριν λίγους μήνες ξεκίνησαν να ανοίγουν τα φτερά τους.

Βλέπω δυο "καταξιωμένους" παλιούς ποδοσφαιριστές να έχουν δυο ακαδημίες... και βλέπω και το Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο....

"Έχουμε αυτό που μας αξίζει"



Τα στοιχεία του αποστολέα υπάρχουν στα "Π.Ν."

31 σχόλια :

Αγαπητε φιλαθλε. Φανταζομαι οτι εισαι γονεας ενος απο τους νεαρους μας ποδοσφαιριστες και γι αυτο μπαινω στη διαδικασια να σου απαντησω. Καταρχας οσων αφορα τα σφυριγματα μου δεν νομιζω να ηταν υπερ τις μιας η τις αλλης ομαδας.Αλλα πολυ λιγη σημασια εχει αυτο. Σημασια εχει να μπορεσουμε αυτα τα μικρα παιδια να τα βοηθησουμε μεσα απο το ποδοσφαιρο πρωτα απ ολα να γινουν καλυτεροι ανθρωποι,κατοπιν αθλητες,και να μπορεσουμε να τους μοιρασουμε ολους τη χαρα του παιχνιδιου. Δεν ειναι ευκολο σε βεβαιω και χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις που δεν εχουν να κανουν μονο με το ποδοσφαιρο αλλα και με την παιδαγωγικη. Μεσα σ αυτη την διαδικασια λοιπον και βλεποντας την αναρμοστη συμπεριφορα των αντιπαλων προσπαθησα πρωτα να συνετησω τα παιδια των αντιπαλων με συστασεις κτλ και κατοπιν εκρινα οτι δεν πρεπει να συνεχισουμε γιατι η παρασταση που εισεπραταν τα παιδια ηταν απολυτα αρνιτικη και σε αντιθεση με την αγωνιστικη παρουσια των νεαρων ποδοσφαιριστων μας που πηγαν θαυμασια! Θεωρω ομως οτι με αδικεις καταφορα γραφωντας οτι ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΟΜΑΙ διοτι οταν με εβρισε αυτος που με εβρισε το μονο που ειπα ειναι ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Νομιζω λοιπον οτι πρεπει να με αποκαταστησεις διοτι αν ΔΙΑΠΛΙΚΤΗΣΤΙΚΑ με οποιονδηποτε και εδωσα αυτη την εικονα στους μικρους μας φιλους σιγουρα δεν μου αξιζει η τιμη που μου καναν οι Προμαχοι αναθετωντας μου την παιδικη ομαδα. Κλεινωντας θελω να σου πω οτι μου ζητηθηκε απο μερικους γονεις να δωσουμε διασταση στο θεμα αλλα το αρνηθηκα και τους παρεπεμψα στην διοικηση. Θεωρησα οτι δεν πρεπει να δωσουμε μεγαλυτερη διασταση στο θεμα γιατι ουσιαστικα δεν ηταν δικο μας το προβλημα αλλα των αντιπαλων παιδιων. Ευχαριστω.

ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΟΜΑΙ: ΕΡΜΗΝΕΙΑ

https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9

Ο αποστολέας του mail

Είμαι μητέρα που βρέθηκε στο γήπεδο την στιγμή που συνέβησαν όλα τα παραπάνω. Λυπάμαι για λογαριασμό τον δύο ανδρών. Λυπάμαι που δεν έχει πάρει θέση ακόμα και η διοίκηση. Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω ποιος έβριζε περισσότερο,αλλά απο την στιγμή που υπήρχε απάντηση είναι σαν να βριζεις το ίδιο. Σαν γονείς στέλνουμε τα παιδιά μας στο γήπεδο για να αθλούνται καί σε καμιά περίπτωση να γίνουν πρωταθλητές. Να μάθουν να αγωνίζονται σε ομαδικό πνεύμα, να διδάσκονται ήθος, και να χαίρονται την χαρά του αθλητισμού, ανεξαρτητου αποτελέσματος. Μέχρι ενός σημείου έτσι έγινε,δυστυχώς χάθηκε η μπάλα απο την μεριά των φιλοξενουμενον όταν βλέπεις παιδιά 13-15 χρονών να χρησιμοποιούν τόσο χυδαιες εκφράσεις την ώρα του αγώνα και να επιβραβεύονται απο τον προπονητή τους. Για καλό ευτυχώς ο κ.Μαυρίδης απέσυρε τους μικρούς αθλητές απο τον αγωνιστικό χώρο αυτό είναι υπέρ του,καί με αυτό τον τρόπο τα προφύλαξε και απο τυχόν τραυματισμούς αφού είχε χαθεί πια ο έλεγχος σπό τους φιλοξενούμενους. Το πιο τραγικό απο όλα, ήταν όταν πια πήγαν στα αποδυτήρια οι ομάδες,οι φιλοξενούμενοι χτυπούσαν πόρτες πάγκους και συνέχιζαν να βρίζουν αχαρακτηριστα. Λυπάμαι σαν γονιός που έζησα τέτοια βια.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Αγαπητέ φίλε από κατάλαβα είσαι ο προπονητής των προμαχων. Ήμουν στο γήπεδο και είδα και δεν μπορώ να βρω τί σε πηραξε. Σωστά έπραξες και πήρες τα παιδιά σου. Όσο για την λογομαχία πού είχες με τον αντίπαλο προπονητή ποιο το πρόβλημα σου. Και εγώ να ήμουν αντίπαλος θα με πείραζε αυτό που έκανες αλλά ήταν το σωστό. Τώρα αν θες να πείσεις τον κόσμο ότι απλά έφυγες χωρίς να λογοφερεις με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας μάλλον είναι δύσκολο. Ή ψυχραιμία σου παντος ήταν αξιοθαύμαστη.

Δηλαδή να καθόταν ο προπονητής χωρίς να πει τίποτα για να δείξει το πολιτισμό του αν δεν σας αρέσει η συμπεριφορά του μπορείτε να διεκδικήσετε αλλού αυτο που σας αξίζει !!!

Φαίνονται απο τις φωτογραφίες πόσο μικρά ήταν τα παιδάκια και αν έγιναν και λέχθηκαν ύβρεις είναι απαράδεκτο. Απορίας άξιο πως δεν έχουν απάντησή μέχρι τώρα οι υπεύθυνοι σύλλογοι.

Ήθελα νά πω ότι το παιχνίδι ήταν από τη μεριά τον Προμαχων και ότι μετά που έφαγαν 4 γκολ ο Μαυρίδης το έληξε για μην γίνει ρεζίλι

Ήμουν από τους μπαμπάδες που παραβρέθηκαν στο γήπεδο και δυστυχώς είδα αυτά που είδα.Αντίκρισα μια αντίδραση των παιδιών του Αλμωπου που ήταν πρωτοφανείς μετα απο αυτα τα σφυριγματα του κυριου Μαυριδη.Έχω να πω οτι τα παιδιά του Αλμωπου ήξεραν πολλα κιλά παραπανω μπαλα.Ήμουν πατερας ενός παιδιού της ομαδας των προμαχων και εχω να πω οτι η διατησια του Κ.Μαυριδη ηταν με το μερος μας.Εχω να πω επισης οτι τα παιδιά του αλμωπου ειχαν βγει περυσι πρωταθλητές Κ13 στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πέλλας.Μπράβο Κ.Μαυριδη για την αναρμωστη συμπεριφορά σας!

Κ.Μαυρίδη προς πλευράς προμαχων ήσασταν 70%-30% στην διαιτησία υπέρ των προμαχων και αυτή που προκάλεσαν της φασαρίες ήταν παίκτες της ακαδημίας σας χτυπώντας και βριζοντας τους παίκτες του αλμωπου
Ζητάμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΝΗ από την πλευρά του αλμωπου από την λήξη του παιχνιδιού και μετά...

Μπράβο φίλε όταν υπάρχουν τέτοιοι (υγιείς σκεπτόμενοι φίλαθλοι) τι να κάνουμε τους επιστήμονες σίγουρα θα λάβεις μέρος και στη προκήρυξη της ΕΡΤ τέτοιες διάνοιες είναι κρίμα να λείπουν απο το παγκόσμιο γίγνεσθαι

Ο 6.50 ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ......ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ...... ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΔΗ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

Μπραβο σου ρε σαλαμανη ωραιο ρεπορταζ κανεις!! στο τελος θα βγουμε και φταιχτες... και μπραβο και σ αυτο τον μ@λ@κ@ που γραφει οτι ειναι και πατερας παιδιου!! δεν καταλαβαμε οτι ειναι απο τον αλμωπο και προσπαθει να καλυψει τα ξεφτιλικια του προπονητη και τα μπινελικια που ριχναν οι παιχταραδες που αν και ηταν ολοκληρα γαιδουρια εμεις τους δειραμε με τα δεκαχρονα που παιζαν!!

Ανάρμοστη συμπεριφορά?αλλο ματς βλέπατε κ.Ανώνυμε...το δεξιό μας μπάκ έφαγε 4 κλοτσίδια κ δεν έβγαλε άχνα...το παιχνίδι έληξε επειδή ο κ.Μαυρίδης δεν αντέχει την ήττα...η συμπεριφορά των παιδιών ηταν σωστή και παραπονέθηκαν με το δίκιο τους σε φάσεις που τα παιδιά των Προμάχων είχαν άδικο...

Ο Προπονητής του Αλμωπού νευριάσε με το δίκιο του διότι τον κουβάλησαν μέχρι ενα χωριό για να παίξει κ να διακοπεί τελικώς το παιχνίδι...κ όσο για εσάς που λέτε ήταν παιδάκια...ο Κ.Μαυρίδης όταν λέει εχω παιδικό τι ενοεί?τα δεκάχρονα?μην τα βγάζετε κ καημένα τα παιδάκια σας...τα ίδια πουλούσαν τρέλα κ η διαιτησία του κυρίου Μαυρίδη ίσως ηταν 1% υπέρ του Αλμωπού...τα παιδιά που κατέβηκαν να παίξουν μπάλα κ χάσαν τον ύπνο τους τι κερδίσαν?να βλέπουν έναν αλαζώνα ο οποιος δεν αντέχει την ήττα να αποχωρεί απο το γήπεδο...όντως χτυπηθηκε μια πόρτα απο τα παιδιά του Αλμωπού αλλα δεν υπήρξε ζημιά και ούτε τα παιδιά σας άκουσαν κακά λόγια απο τα παιδια του Αλμωπού και ας ηταν προκλητικοί κ στα 90 λεπτά...τι λέω 35 έπαιξαν αφου ήταν 0-6 ημίχρονο δεν το άντεξε ο Κ.Μαυρίδης..

Ολο το άρθρο ειναι λαθος που ανέβηκε. Μιλαμε για παιδια. Οτι και να κάνουνε, δεν μπορουμε να ανεβάζουμε ενα ξεκάρφωτο άρθρο και να τα εκθέτουμε ετσι. Και τα παιδια του Αλμωπου εχουνε γονεις που ήτανε στο γηπεδο και ξέρουν τα παιδια τους και ξέρουν οτι τπτ απο ολα αυτα που λέτε δεν έγιναν στο βαθμό που τα παρουσιάζεται . Μιλαμε για παιδικό πρωτάθλημα , με παιδια γεννημένα 2002-2003 που ολο κ μια κουβέντα παραπανω μπορει να πούνε . Εσείς τα έχετε εκθέσει ομως λες κ ειναι εγκληματίες και οτι οι 4ης ωρες που τα παιδια αυτα προπονούνται την εβδομάδα στην ακαδημία του Αλμωπου επαρκούν για να διαμορφωθεί πλήρως ο χαρακτήρας τους. Ρίχνεται ευθύνες σε ποιον ; Στους γονεις τους; στους προπονητές; στο σωματείο; στα ιδια τα ανήλικα παιδια; Και οσον αφορά το θέμα της σωματικής και ηλικιακής διαφοράς , η πρόσκληση εγινε για το παιδικό μας τμήμα. Η ακαδημία του Αλμωπου εχει ολα τα τμήματα κ ηλικίες διαχωρισμένες βάση τις προκηρύξεις της Επς Πελλας. Δυστιχως αν η ομαδα των προμαχων εαν δηλώσει σημετοχη στα παιδικά προταθληματα θα εχει να αντιμετωπίσει οχι μονο αντιπάλους γεννημένους 02' - 03' οπως είχαμε στο παιδικό του Αλμωπου ,αλλα και 2001 ... καλη η προσπάθεια που γίνεται στους προμαχους για την συγκρότηση παιδικού τμήματος , αλλα απο τη στιγμη που οι ηλικίες μεσα στο τμήμα εχουν διαφορά εστω και 3 χρονια , ειναι λαθος αυτα τα παιδια να ειναι μαζι και να συμμετάσχουν σε ενα άνισο πρωτάθλημα.

Χατζηγιαννιδης Χρήστος.

Υ.Γ. Ας σταματήσει επιτέλους αυτο το παραμύθι οτι θέλουμε να μοιράσουμε χαρα στα παιδια μεσα απο το παιχνιδι. Το ποδοςφαιρο δεν ειναι παιχνιδι. Ειναι αγώνας. Αγώνας που το παιδι διαμορφώνεται και μαθαίνει να σέβεται τον αντίπαλο , χάσει κερδίσει, να προσπαθεί να γινει καλύτερος σε αυτο που κανει μεσα απο τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του και πολλα πολλα αλλα " παιδαγωγικού " και κοινωνικού χαρακτήρα μηνύματα .
Τελος οποιος θελει να δει απο κοντα τις προπονήσεις της ακαδημιας του Αλμωπου , μπορει να μας βρει Τρίτη και Πέμπτη στο γηπεδο Γ Λαγουδης (παραποτάμια περιοχή ) απο τις 16:30 εως και 18:30.
Εκει μπορει να δει απο κοντα τι μαθαίνουν οι προπονητές μας στα παιδια και πως δουλεύει η ακαδημία μας και να κρίνει μετα .

Αν αυτό είναι το πρωτογενές κύτταρο κύριε μαυριδη φαντάζομαι πως θα είναι το δευτερογενές!!!! Λυπάμαι που ένα τόσο αξιοπρεπές και ιστορικό χωριό επέλεξε έναν αποτυχημένο προνηητη για την ομάδα του.

Κύριε Χρήστο Χατζηγιαννίδη, ως διαχειριστής και υπεύθυνος της ιστοσελίδας, έχω να σας πω ότι δίνουμε βήμα σε όλες τις πλευρές αλογόκριτα και χωρίς παρεμβάσεις. Καθώς επίσης και στα σχόλια τα οποία ανεβαίνουν άμεσα. Απορώ που είδατε το λάθος της κοινοποίησης μιας επιστολής κάποιου αναγνώστη μας ο οποίος με κόσμιο τρόπο, ανέφερε την άποψή του για κάποια γεγονότα. Σαν "π.ν." δίνουμε βήμα σε όποιον έχει λόγο, και είμαστε εδώ να αναρτήσουμε την επίσημη απάντηση και της άλλης πλευράς, η οποία ακόμη δεν έχει μιλήσει και ο αναγνώστης, ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Όπως ίσως θα γνωρίζετε, η ιστοσελίδα μας είναι πάντα δίπλα στην ιστορική ομάδα του Αλμωπού και προβάλλει το έργο και τις δράσεις του συνεχώς, είτε του ποδοσφαιρικού τμήματος, είτε των Ακαδημιών του , είτε του στίβου. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί πιστεύουμε στα ευγενή κίνητρα όλων των εμπλεκομένων σε αυτόν.Πιστεύω δε, ότι θα πρέπει να προβάλλονται εκτός από τα θετικά, και τα αρνητικά, ούτως ώστε οι έχοντες την ευθύνη, να παρεμβαίνουν και να τα διορθώνουν, προς όφελος όλων.

Πιστευω οτι απο την στιγμη που μιλαμε για ανήλικα παιδια ειναι λαθος να ανεβάζουμε ενα άρθρο το οποίο τα κρίνει . Το να ανεβεί ενα άρθρο κ να προβάλει μια δραστηριότητα , μια ανακοίνωση , το καταλαβαίνω . Το να ανεβεί και να κρίνει ομως ειναι λαθος κατα την γνώμη μου. Και λυπάμαι για όσους μπήκαν στην διαδικασία να κρίνουν εστω και ενα παιδι... και να μιλήσουν οπως μίλησαν ... γιατι και αυτα τα παιδια εχουν γονεις το ξαναλέω...το θέμα δεν επρεπε να παρει διάσταση κ τρόπος θα ηταν πολυ απλός , αλλα αυτο ειναι αλλο θέμα .

Δεν ήθελα να μπω στην ουσία του άρθρου, αλλά με αναγκάζετε να το κάνω. Η γνώμη που αποκόμισα από αυτό, είναι ότι δεν μέμφεται τα παιδιά αυτά καθαυτά, αλλά στηλιτεύει συμπεριφορές. Συμπεριφορές οι οποίες διδάσκονται από κάποιους οι οποίοι θα πρέπει να εργαστούν πιο εντατικά και επισταμένως, είτε στο οικογενειακό επίπεδο, είτε στο κοινωνικό - συλλογικό. Η άποψή μου, αν ενδιαφέρει, είναι ότι όλο αυτό το κείμενο, φωτογραφίζει τραγικά όλο το γίγνεσθαι του Ελληνικού αθλητισμού και της κοινωνίας μας γενικότερα. Και , λυπάμαι που το λέω, νομίζω πως έχει δίκιο.(Τα ανήλικα παιδιά, αντιγράφουν παραστάσεις που βιώνουν).

Δηλαδή κύριε Χατζηγιαννιδη αν κατάλαβα καλά προτείνεται τα προβλήματα να μπαίνουν κάτω από το χαλακι.... για πιο λόγο έχω το παιδί μου σην ομάδα ? που πήγε το ήθος που πρέπει"πάνω" από όλα να διδαχθεί? Τί νομίζετε ότι φέρνω το παιδί μου για να τον κάνετε Μεσσι? Για την κοινωνικότητα το ήθος αλλά και για να ξεφύγει από τα μαγαζιά και το ιντερνέτ. Σκυψτε λοιπόν το κεφάλι και ψαχτε το λίγο και αν υπάρχει πρόβλημα λυστε το και μη κοιτατε μόνο τίτλους και νίκες.

Προσεχε Χατζηγιαννιδη γιατι αν βγει ο μαυριδης και μιλησει θα σε ξεφτελισει για δευτερη φορα.... Οταν εβαλες τα παιδια της ακαδημιας στο αλμωπος εδεσσαικος και βριζαν εν χωρο μπροστα σε 500 ατομα ημουν εκει και σε καμαρωνα !!!!!!!!!!

Ο ιδιος ειμαι με το προηγουμενο σχολιο. Και αυτος εχανε εξι μηδεν και χειροκροτουσε και φωναζε μπραβο στα παιδια του ενω ο δικος σου προπονητης εβριζε χυδαια και προφανως γι αυτο βριζαν και τα παιδια. Γι αυτο θελουμε να μας γραψεις. Πες μας ακουσες μια λεξη εκτος απο μπραβο απ τον μαυριδη? και επειδη τολμας να μιλας για σεβασμο και για αρχες για πες μας λοιπον.. αυτα που ακουσες απ το στομα του προπονητη σου μπορεις να τα γραψεις ?????

Και ενα σχολιο για τον λεβεντη που αναφερει το πρωτογενες κυταρο και χαρακτηριζει κιολας τον μαυριδη. ο ιδιος ειμαι παλι. οι προμαχοι λεβεντη μου εχουν παιδικη ομαδα και μονο αυτο ειναι αρκετο διοτι τα πιο πολλα χωρια δεν εχουν. δεν κατηγορω τα αλλα χωρια γιατι ξερω ποσο δυσκολο ειναι να κανεις παιδικη ομαδα. και στην μεγαλη ομαδα λεβεντη μου εσυ !! εχουμε 25 παιδια και οι 23 ειναι χωριανοι. χτες δωσαμε ενα πολυ δυσκολο ματς και ειχαμε μεσα ποδοσφαιριστη 14 χρονων !!! να στο ξαναγραψω γιατι δεν πρεπει να σου κοφτει και πολυ... δεκατεσσερα χρονων στην α1 !!! δεν ξερω τι εχετε με το μαυριδη σαν ανθρωπο ολοι σας αλλα σαν προπονητη λιγο respect γιατι στη δουλεια του δε μπορει κανεις να πει τιποτα. ακομα κι εσυ λεβεντη μου που σε προσβαλω τωρα αν εχεις κατι εναντιον του σαν προπονητη σε προκαλω...

Πες μου σε ποια ομάδα έβγαλε ολόκληρη την σεζόν;

Καταρχήν δεν εχω κανενα πρόβλημα με τον κ. Μαυριδη κ ουτε πιστευω να ειπα κατι που να τον θίγει . Δεν βρίσκω κανενα χαλάκι και ουτε προσπάθησα να Καλυψώ τπτ. Ειπα το πασιφανές .. οτι το άρθρο ειναι λαθος που ανέβηκε γιατι πολυ απλα βλέπετε κ μόνοι σας οτι το θέμα πέρνει επέκταση που τελικώς προσπαθεί να θίξει επι της ουσίας στοχευμένα ολη την ακαδημία . Το τι διδάσκουμε τα παιδια στην ακαδημία μπορειτε να έρθετε και να το δείτε . Και δεν καταλαβα... Να με κανει ρεζίλι ποιος και γιατι; και δεύτερη φορά; ποια ηταν η πρωτη; οσο για το παιχνιδι με τον εδεσσαικο , το οτι υπήρχαν παιδια στο γηπεδο και φορούσαν ρούχα της ομάδας δεν σημαινει οτι ανήκαν και στην ακαδημία και επισης οτι τα "έβαλα " εγω να βρίζουν . βγήκατε και μιλάτε ανώνυμα στο site και κατηγορήσατε παιδια. ξαναλέω... οποιος εχει οποιαδήποτε απορία στο τι μαθαίνουμε στα παιδια ας έρθει ατο γηπεδο . Και οποιος αναφέρει το όνομα μου , ας μας λεει τουλαχιστον ποιος ειναι . Θα μπορουσα κάλλιστα κ εγω να μιλήσω ανώνυμα και να λέω τα δικά μου. Το post αυτο ειναι ακυρο να υπαρχει.

Κύριε Χατζηγιαννίδη, επειδή επιμένετε να βάλλετε κατά του site, υποδεικνύοντας να λογοκρίνει απόψεις (έστω κι εσφαλμένες κατά τη γνώμη σας) αναγνωστών, κι επειδή υπονοείτε ότι εμείς από τα "π.ν." προσπαθούμε να βλάψουμε την ακαδημία του Αλμωπού, σας επαναλαμβάνω, ότι τέτοιες πρακτικές χειραγώγησης, ΔΕΝ περνούν και θα σας συμβούλευα αν μου επιτρέπεται να το σταματήσετε. Τα "π.ν." δεν δέχονται επιβολή φίμωσης από κανένα. Μόνο απόψεις και διαλογική συζήτηση. Τα υπόλοιπα, αλλού.

ΚΥΡΙΕ ΣΑΛΑΜΑΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΑΠΟΚΛΗΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΩ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΕΠΕΙΞΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΘΕΣΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΘΕΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΚΑΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ! ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ. Μ.ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρότι αυτό υπερβαίνει τις αρχές της ιστοσελίδας μας, θα το συζητήσω με τους συνεργάτες μου και θα ενεργήσω ανάλογα με την απόφασή που θα λάβουμε, ΥΓ. Εκτιμώ την αντρίκια σας αυτοκριτική, αν και πιστεύω ότι πράξατε ορθά στην όλη διεξαγωγή του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...