Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

120.000,00 € για την κατασκευή ηλεκτροφωτισμού κόμβων από την Π.Ε. Πέλλας εντός περιοχής ευθύνης της


120.000,00 € για την κατασκευή ηλεκτροφωτισμού κόμβων από την Π.Ε. Πέλλας εντός περιοχής ευθύνης της

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά και εκπρόσωπου του αναδόχου


Τη σύμβαση για την «Κατασκευή ηλεκτροφωτισμού κόμβων εντός περιοχής ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας» υπέγραψε η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας.

«Ξεκινά η κατασκευή ηλεκτροφωτισμού σε τρείς σημαντικούς κόμβους του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας. Διευκολύνοντας την πρόσβαση και ενισχύοντας την οδική ασφάλεια προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διέλευσης των διερχόμενων οδηγών. Είναι μια σημαντική παρέμβαση δεδομένου ότι οι επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής κρίσης είναι δυσμενείς και έχουν ως αντίκτυπο τους μειωμένους πόρους που έχουμε να διαχειριστούμε για την τοπική ανάπτυξη. Παρ’ όλα αυτά, με γνώμονα την ανταποδοτικότητα των παρεμβάσεων που υλοποιούμε σε συνεργασία με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων συνεχίζουμε την εκτέλεση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού» υπογράμμισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 120.000,00 € και υλοποιείται από το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας. Mε την παρούσα εργολαβία προβλέπεται η κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε τρεις (3) κόμβους στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα

·         Στον κόμβο Σεβαστειανών επί της Εθνικής Οδού Έδεσσας - Θεσσαλονίκης (10 σιδηροϊστοί με φωτιστικά σώματα τύπου led)
·         Στον κόμβο Λουτροχωρίου επί της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας - όρια Π.Ε. Ημαθίας (15 σιδηροϊστοί με φωτιστικά σώματα τύπου led)
·         Στον κόμβο Δωροθέας επί της Επαρχιακής Οδού Αριδαίας - Προμάχων (7 σιδηροϊστοί με φωτιστικά σώματα τύπου led)


Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν πλήρη εγκατάσταση των γαλβανισμένων σιδηροϊστών, πλήρη εγκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας καθώς και πλήρη εγκατάσταση στύλων οδοφωτισμού, έναν για κάθε κόμβο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...