Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΣΤΙΣ 9-11-2016


             ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
            Σας καλούμε να έρθετε στις  9  Νοεμβρίου, του έτους 2016,  ημέρα Τετάρτη  και ώρα 10:00΄   π. μ. στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τεύχος Α’), για να παραστείτε στην έκτακτη - κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με την παρ.6 εδ. γ΄ του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/07.06.2010), για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:
 Παραλαβή μελετών στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης με την ΕΦΑ  Πέλλας για την εκτέλεση του έργου “Ωρίμανση του έργου Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Κάστρου της Χρυσής” της πράξης “Living History – Living Nature II” (Lhi-Lna II).
        Η έκτακτη συνεδρίαση γίνεται με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος λόγω  στο ότι, η παραλαβή των μελετών που υποβλήθηκαν από την ΕΦΑ Πέλλας στα πλαίσια της  προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης για την εκτέλεση του  έργου «Ωρίμανση του έργου Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Κάστρου της Χρυσής» της πράξης “Living History- Living Nature II” (Lhi-Lna II), θα πρέπει να γίνει από την Ο.Ε.  άμεσα λόγω του ότι η Πράξη LhiLna II ολοκληρώνεται στο σύνολό της έως τις 20 Νοεμβρίου 2016 (σύμφωνα και με την υπ’ αριθ. 138/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου). Συνεπώς θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διοικητικές και οικονομικές διαδικασίες μεταξύ Δήμου Αλμωπίας και Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας έως την λήξη της Πράξης.                                    
                                         
                        Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                             ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

                               ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...