Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Στο έλεος της τύχης της η επαρχιακή οδός Αριδαίας-Προμάχων


Στο έλεος των καιρικών στοιχείων της φύσης και στην συνεχή διάβρωση, έχει αφεθεί η επαρχιακή οδός Αριδαίας-Προμάχων.
Το οδόστρωμα παρουσιάζει πολλά επικίνδυνα σημεία για οχήματα και οδηγούς, ενώ η διαγράμμισή του είναι σχεδόν ανύπαρκτη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εποχούμενους, δεδομένου ότι μπαίνουμε αισίως στην χειμερινή περίοδο, όπου οι βροχές και οι ομίχλες είναι μόνιμο σχεδόν φαινόμενο.
Αν προστεθούν δε και οι δεκάδες λακκούβες-παγίδες, που είναι διάσπαρτες κατά μήκος της οδού, τότε η μετακίνηση των εκατοντάδων καθημερινών πολιτών, συνεπάγεται ένα περιπετειώδες θρίλερ, με απρόβλεπτες συνέπειες.
Πολλά μηνύματα διαμαρτυρίας έχουμε δεχτεί από αγανακτισμένους οδηγούς, ενώ οι στραβωμένες ζάντες, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.
Καλούνται λοιπόν οι υπεύθυνοι έργων της ΠΕ Πέλλας, εκτός από τα βαρύγδουπα δελτία τύπου που αποστέλλουν στα μέσα διαφημίζοντας τις "μεγάλες παρεμβάσεις" τους σε διαφόρους οδούς, να στρέψουν την προσοχή τους και σε αυτόν τον τομέα της περιοχής ευθύνης τους και να επιληφθούν άμεσα του θέματος, πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.  

3 σχόλια :

Τέρμα πια η υπομονή και ανοχή, στις φωτογραφισεις όλο λόγια για δήθεν έργα. Απο δω και πέρα θα μιλάμε και εμείς με φωτογραφιες απο οτιδήποτε κωμικοτραγικο βλέπουμε και εμείς στην καθημερινότητα μας.

Μερικες λακουβες είναι τοσο παλιες που εχουμε κανει γνωριμια μαζι τους και τις εχουμε παντρευτει.Ομως διαρκως προκυπτουν καινουργιες, αγνωστες, απειλητικες.Βοηθειαααα!!!!

Δεν είναι μερικές είναι πολλές και σκοτώνουν. Όταν έρχονται να βουλωσουν τρύπες με πίσσα δεν της βλέπουν; Τι στο καλό βλέπουν. Αυλές πάνε και στρώνουν τον δρόμο όχι.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...