Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Ξεκίνησε η κατασκευή του έργου μετεγκατάστασης του τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Έδεσσας


Γιάννης Σηφάκης:  Ξεκίνησε η κατασκευή του έργου μετεγκατάστασης του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας
Έρχονται και τα πρώτα νέα μηχανήματα με χρήση της έκπτωσης της εργολαβίας 
Ικανοποίηση εξέφρασε ο βουλευτής για την επιτυχή ολοκλήρωση μιας μεγάλης και δύσκολης προσπάθειας για την βελτίωση των συνθηκών για τους νεφροπαθείς της Πέλλας  
 Ξεκίνησε η κατασκευή του έργου της μετεγκατάστασης του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός τριμήνου. Το έργο αυτό θα εκτελεστεί μόλις με 95.000,00 € περίπου όταν ο προϋπολογισμός τους επί των προηγούμενων κυβερνήσεων ήταν 580.000,00 €.
Για να γίνει κατορθωτή αυτή η εξέλιξη προηγήθηκε προσπάθεια επί ένα και πλέον έτος από τον βουλευτή και την προσωρινή διοίκηση του Νοσοκομείου στην αντιμετώπιση δεκάδων προβλημάτων συμπεριλαμβανομένης της γραφειοκρατίας αλλά και μικρών και μεγαλύτερων διαπλοκών που καταδίκαζαν επί τόσα χρόνια τους νεφροπαθείς να κάνουν την θεραπεία τους σε τριτοκοσμικές συνθήκες. 
Μετά από πρόσφατη συνάντηση του βουλευτή με τον Υπουργό Υγείας κ. Ξάνθο και τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πολάκη εξασφαλίστηκε η έκπτωση του έργου να χρησιμοποιηθεί για την αγορά νέων μηχανημάτων, που είναι απολύτως απαραίτητα. 
Έτσι θα ολοκληρωθούν σύντομα οι διαδικασίες για την αγορά των νέων μηχανημάτων. 
Ο βουλευτής εκφράζει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα που δείχνει τον δρόμο με τον οποίο μπορούν να αντιμετωπιστούν και πολλά άλλα θέματα όχι μόνο της υγείας αλλά και άλλα θέματα του Νομού. Μόνο με μεγάλη ανιδιοτελή προσπάθεια, επιμονή στην αντιμετώπιση των μικροδιαπλοκών και της γραφειοκρατίας, ευελιξία και χρήση και του εθελοντισμού και φυσικά με την υποστήριξη των Υπουργών και των υπηρεσιών μπορεί να επιτευχθεί σε αυτές τις συνθήκες θετικό αποτέλεσμα. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...