Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Αριδαία, 6/11/2016

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος: «Με προγραμματισμό και σχεδιασμό βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης για τη δημιουργία χώρων στάθμευσης γύρω από το παλιό Διοικητήριο Αριδαίας (Άσπρη Αποθήκη).
Ο Δήμος Αλμωπίας διέθεσε το ποσό των 24.000 ευρώ από το Τεχνικό Πρόγραμμα 2016 για την ανάπλαση της συγκεκριμένης τοποθεσίας, η οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε μνημείο εγκατάλειψης.
Με αυτή την ουσιαστική παρέμβαση αλλάζει η άσχημη εικόνα με τις δεκάδες λακκούβες, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται χώροι στάθμευσης για τους συμπολίτες μας σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης. Παράλληλα, θα διευκολυνθούν οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου, οι οποίοι αναγκάζονταν πολλές φορές να περπατούν μέσα στις λάσπες για να φτάσουν στο σχολείο τους.
Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού στον περιβάλλοντα χώρο σε συνεργασία με το εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Πρόκειται για ένα αίτημα πολλών ετών της σχολικής κοινότητας. Η συγκεκριμένη παρέμβαση ήταν αναγκαία, καθώς πρόκειται για ένα κεντρικό σημείο της πόλης της Αριδαίας. Στόχος μας να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης για να αποσυμφορηθεί το κέντρο της Αριδαίας από τα αυτοκίνητα. Όσο περνά ο καιρός, οι υποσχέσεις μας γίνονται πραγματικότητα. Με προγραμματισμό και σχεδιασμό βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά και ακόμη περισσότερη διάθεση για προσφορά στον τόπο μας. Συνεχίζουμε!».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...