Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ

Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γεωργίου, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.
Ο Δήμαρχος κατά την παρουσίαση του νέου Αντιδημάρχου αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Κετικίδη για την αναδιοργάνωση της Τεχνικής Υπηρεσίας και την ενίσχυση της πολεοδομίας, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία. Όπως είπε, τα προηγούμενα δύο χρόνια η Δημοτική Αρχή υλοποίησε σημαντικές παρεμβάσεις και έδωσε λύσεις σε εκείνα τα αυτονόητα που η προηγούμενη Διοίκηση δεν κατάφερε να παρέμβει. Παράλληλα, υπάρχει πλέον ένας σαφής σχεδιασμός που αφορά στο μέλλον, με τη δημιουργία μελετών που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.
Παρουσιάζοντας το νέο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Γεωργίου, ο Δήμαρχος έκανε λόγο για ένα νέο άνθρωπο ο οποίος σε όποια θέση κι αν τοποθετήθηκε μίλησε με το έργο του και κατάφερε να αφουγκραστεί τον παλμό της κοινωνίας, παρεμβαίνοντας καθοριστικά και βάζοντας τη δική του σφραγίδα.
Ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων κ. Χρήστος Γεωργίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από την πρώτη στιγμή και τόνισε ότι αναλαμβάνει μια μεγάλη ευθύνη και σκοπεύει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Επίσης, αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα που προέκυψαν κατά τη θητεία του προκατόχου του κ. Γιάννη Κετικίδη, υπογραμμίζοντας ότι άλλαξε την εικόνα της υπηρεσίας της οποίας προΐστανται.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...