Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Παράταση στην ανανέωση των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών Δήμου λμωπίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

   Γνωστοποιείται στους επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών που έχουν την μόνιμη κατοικία τους στον Δήμο Αλμωπίας, ότι με την υπ’ αριθμ. 113848/31-10-2016 (ΦΕΚ 3550/3-11-2016) Υπουργική Απόφαση, δόθηκε εκ νέου παράταση στην ανανέωση των επαγγελματικών αδειών έως τις 11/01/2017 (ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και ο έλεγχος των υποβληθέντων δικαιολογητικών). Έως τότε οι υφιστάμενες άδειες διατηρούνται σε ισχύ.   
   Σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση όσοι πωλητές δεν προβούν σε ανανέωση των αδειών τους, δεν δύναται να δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές μετά την 12η Ιανουαρίου 2017. 
   Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται αιτήσεις από το Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου (κα Ελπασίδου Γεωργία τηλ. επικοινωνίας 2384350325 Λ. Μ. Αλεξάνδρου 12, Εξαπλάτανος).  



                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ                     
Ε.Δ. 

           ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 
     ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...