Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Ξεκίνησε η αποκατάσταση των δρόμων στα πλαίσια της κατασκευής του νέου αποχετευτικού δικτύου στην Αριδαία.

Οι εργασίες είχαν ως αφετηρία έναν κεντρικό δρόμο της πόλης και συγκεκριμένα την οδό Παύλου Μελά που περνά μπροστά από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και αποτελεί πέρασμα για χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής μας που καταφθάνουν στα Λουτρά.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί σε όλους τους δρόμους της Αριδαίας με τη σειρά που δημιουργήθηκαν οι φθορές και εντάσσεται στα πλαίσια των υποχρεώσεων του Εργολάβου που έχει αναλάβει την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος βρέθηκε στο σημείο των εργασιών μαζί με το νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου και έκανε την εξής δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το έργο είχαμε ζητήσει από τους συμπολίτες μας να έχουν υπομονή για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, καθώς πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παρέμβαση με σημαντικά οφέλη για τον τόπο. Πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ξεκίνησαν οι αποκαταστάσεις των δρόμων. Ήμουν παρών στις εργασίες μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και είδα την πολύ καλή δουλειά που γίνεται όσον αφορά στην ασφαλτόστρωση».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...