Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη


Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη
Χρηματοδότηση αθλητικών έργων σε Έδεσσα και Σκύδρα

Τον βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη συνόδευσε ο Πέτρος Τσαρκνιάς (μέλος της Εθνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης). 
Στη συνάντηση αποφασίστηκε η χρηματοδότηση της επισκευής των κλειστών γυμναστηρίων Έδεσσας και Σκύδρας και η ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησης αθλητικών έργων στον Δήμο Αλμωπίας.
Αποφασίστηκε ακόμη άμεσα να πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Υφυπουργού και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού στον Δήμο Πέλλας. 
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τις αναγκαίες αλλαγές στις Ομοσπονδίες καθώς και στην βοήθεια από την Πολιτεία αθλητών που διακρίνονται σε διεθνές επίπεδο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...