Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΞΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ


ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΞΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των υπαλλήλων του Δήμου Αλμωπίας που μονιμοποιήθηκαν, παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, μετά από πολλά χρόνια αβεβαιότητας, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι εξασφάλισαν τις θέσεις εργασίας τους και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουν να συνδράμουν το έργο του εργοταξίου του Δήμου. Παράλληλα, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη μέχρι τώρα συνεργασία και δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο. Και από τις δύο πλευρές, τονίστηκε ότι η άψογη συνεργασία θα συνεχιστεί, με κοινό στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον τόπο μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...