Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος Ημιμαραθώνιος Λουτρών Πόζαρ


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 4ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 ο 4ος Ημιμαραθώνιος Λουτρών Πόζαρ που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πανέμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής μας. Τη διοργάνωση έφερε εις πέρας η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Παύλος Μελάς» και τους τοπικούς φορείς που βοήθησαν με κάθε τρόπο.

Πάνω από 800 Έλληνες και ξένοι αθλητές και αθλήτριες, συμμετείχαν στον αγώνα βουνού 10 χλμ, στο δυναμικό βάδην 4 χλμ και 1.000 μ. για παιδιά δημοτικού στο φαράγγι των Λουτρών, στους αγώνες δρόμους 21 χλμ και 5 χλμ. Ένα πρόγραμμα που αφορούσε όλες τις ηλικίες και χάρισε στους συμμετέχοντες πολύ ιδιαίτερες στιγμές.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Φιλοξενήσαμε και φέτος αυτή τη σημαντική διοργάνωση που προσελκύει στην περιοχή μας πολλούς επισκέπτες. Μέσα από τον αθλητισμό, άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο γνωρίζουν τις ομορφιές του τόπου μας και μαγεύονται από τις υπέροχες τοποθεσίες. Φέτος, ήμασταν πιο οργανωμένοι σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς ως Δημοτική Επιχείρηση συντονίσαμε κεντρικά την όλη προσπάθεια και προσπαθήσαμε για να είναι όλα όπως πρέπει. Σε αυτή τη διοργάνωση αυτό που μετράει δεν είναι η νίκη, αλλά η συμμετοχή. Και είναι βέβαιο πως όλοι όσοι συμμετείχαν θα έχουν να θυμούνται μόνο ευχάριστες στιγμές απ’ αυτό το ταξίδι. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Παύλο Τύπο ο οποίος είναι πραγματικά η ψυχή αυτής της διοργάνωσης και να τον συγχαρώ που για άλλη μια χρονιά δούλεψε σκληρά και συνεργάστηκε άψογα μαζί μας. Επίσης, συγχαίρω και την υπόλοιπη συντονιστική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο Διευθυντής των Λουτρών κ. Χρήστος Δήμτσης, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Μένια Μπουρνάζη και κ. Σάνια Πέγιου, καθώς επίσης ο κ. Νάσος Μποτσφάρης και ο κ. Γιώργος Μπαϊράμης από τους Συλλόγους του Λουτρακίου και ο κ. Χρήστος Νίτσης ως εκπρόσωπος των Ξενοδόχων και των Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων. Ευχαριστώ επίσης τη Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και  τους σπουδαστές του ΙΕΚ Αριδαίας, το οποίο επιμελήθηκε τον μπουφέ που έλαβε χώρα στη διοργάνωση με τοπικά εδέσματα και έδωσε μία άλλη… γεύση στην εκδήλωση, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου «Το Πόζαρ», τον Σύλλογο Νέων Λουτρακίου. Και φυσικά όλους τους εθελοντές που προσπάθησαν πολύ και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Και του χρόνου ακόμα πιο δυνατά».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...