Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος


Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος

Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα είχε η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά στο Διοικητήριο στην Έδεσσα με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Θωμάς Άνδρος καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Ιωάννης Βακουφτσής.


Η κ. Αηδονά συζήτησε με τον κ. Καραμαλάκη και τους παριστάμενους θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Αστυνομίας όπως, επίσης, ενημέρωσε τον κ. Γενικό για θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Κυρίαρχο μέλημα όλων αποτελεί η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών σε καθημερινή βάση σε συνδυασμό με την ενίσχυση των δομών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πέλλα. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...