Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Συναντήσεις σε Κρανιά ( κτηνοτρόφους), Γιαννιτσά ( Φ.Ι.Χ. διεθνών μεταφορών) και Άνυδρο ( εγκαίνια Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου)


Συναντήσεις Γιάννη Σηφάκη με κτηνοτρόφους στην Κρανιά, με την Ομοσπονδία φορτηγών αυτοκινήτων Διεθνών Μεταφορών και παρουσία του στα εγκαίνια του Ειδικού Γυμνασίου στο Άνυδρο 

Άνυδρο
Στην ομιλία του ο βουλευτής αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία ίδρυσης του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στο πάνδημο και πολύχρονο αίτημα της κοινωνίας του Νομού και ιδιαίτερα της κοινωνίας των ΑΜΕΑ και των γονέων τους που δίνουν καθημερινή μάχη για την επιβίωση και καλυτέρευση των συνθηκών ζωής τους. Ακόμη πέρσι και φέτος εγκρίθηκαν πολλοί περισσότεροι αναπληρωτές σε ειδικά σχολεία και ιδρύθηκαν πολλά τμήματα ένταξης στα σχολεία και της Πέλλας.
Εξήρε την απόφαση ίδρυσης του σχολείου στην περιοχή της Σκύδρας που είναι κέντρο του Νομού με δεδομένο ότι είναι η μόνη δομή σε όλο τον Νομό για τον σκοπό αυτό.

Γιαννιτσά    
Ο βουλευτής συναντήθηκε με την ομοσπονδία φορτηγών αυτοκινήτων δημόσιων μεταφορών και τοπικά σωματεία της Πέλλας. Οι αυτοκινητιστές ανέλυσαν τα σημαντικά προβλήματα που έχουν τα «Ελληνικά» φορτηγά και ζήτησαν συναντήσεις με συγκεκριμένα Υπουργεία για την λύση τους. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να συντονίσει τις σχετικές ενέργειες. 

Κρανιά   
Στην συνάντηση με τους κτηνοτρόφους αναλύθηκαν τα προβλήματα που έχει η κτηνοτροφική δραστηριότητα στην Πέλλα, συζητήθηκε η ανάγκη οργάνωσης των κτηνοτρόφων σε συλλόγους και σε οργανώσεις παραγωγών και απαντήθηκαν σειρά ερωτημάτων που είχαν οι κτηνοτρόφοι. Συμφωνήθηκε εκ νέου συνάντηση για να προχωρήσουν τα παραπάνω.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...