Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ)



Μία παρέμβαση την οποία οι κάτοικοι του Θεοδωρακείου επιζητούσαν για πάνω από δέκα χρόνια, από τότε που κατασκευάστηκε το έργο της ύδρευσης και οι δρόμοι μείνανε σε άθλια κατάσταση, υλοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας. Η Δημοτική Αρχή έμεινε πιστή στις δεσμεύσεις της, τήρησε την υπόσχεσή της και έδωσε λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ένα χωριό με μεγάλη φυσική ομορφιά που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο λόγω της υποβάθμισης που βίωσε για όλα αυτά τα χρόνια, άλλαξε εικόνα. Με το έργο της ασφαλτόστρωσης που αφορούσε στην ανατολική Αλμωπία, αποκαταστάθηκαν οι δρόμοι εντός του οικισμού και βελτιώθηκε με αυτόν τον τρόπο η καθημερινότητα των κατοίκων του ακριτικού και ορεινού χωριού.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πριν λίγους μήνες είχε επισκεφθεί το Θεοδωράκι και είχε διαπιστώσει την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στους δρόμους και δεσμεύτηκε ότι θα παρέμβει άμεσα. Έτσι κι έγινε. Γι’ αυτό και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Δημήτρης Σουγάρης ευχαρίστησε εκ μέρους των κατοίκων του χωριού τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο για αυτή τη μεγάλη παρέμβαση, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αλμωπίας μετά από χρόνια δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του.

Η παρέμβαση εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2016 και κόστισε 25.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Οι κάτοικοι της Ανατολικής Αλμωπίας νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους να στηρίξουν την Δημοτική μας Ομάδα και το εκφράζουν πλέον και επίσημα σε δηλώσεις τους οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Τα έργα μας είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε στείρα κριτική. Το Θεοδωράκι είναι ένα πανέμορφο χωριό το οποίο αφέθηκε στην τύχη του, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Η Δημοτική μας Αρχή βλέποντας αυτή την εικόνα αποφάσισε να δώσει άμεσα ένα τέλος σε αυτή την άσχημη κατάσταση. Διαθέσαμε το σημαντικό αυτό ποσό από το Τεχνικό μας Πρόγραμμα ώστε να μην αντικρίζουν πλέον οι πολίτες αυτή την άσχημη εικόνα. Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου που εργάζονται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του χωριού που είναι πάντοτε δίπλα μας αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια που κάνουμε».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...