Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ


Αριδαία, 4/12/2016

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ: «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ,
ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που διεξήχθη στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη. Παρέστησαν εκπρόσωποι των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, ο Υπουργός Εσωτερικών και ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.
Σύνθημα του συνεδρίου «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ,
ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ». Καταγράφηκε η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στους Δήμους της χώρας και συζητήθηκαν υποστηρικτικές θεματικές ενότητες όπως: Χωρικός Σχεδιασμός και Διαχείριση Απορριμμάτων, Κοινωνική Πολιτική και Υγεία , Απασχόληση και Μετανάστευση, Ανάπτυξη, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στην Αυτοδιοίκιση, Αγροτική Ανάπτυξη, Χρηματοδότηση Επενδυτικών Έργων ΟΤΑ μέσω του ΤΠΚΔ σε συνεργασία με την ΠΕΤΑ Α.Ε., Νησιωτικότητα: μετατρέπουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες, Πολιτική Προστασία.
Έγινε η έγκριση του Ισολογισμού και Απολογισμού της ΚΕΔΕ για το οικονομικό έτος 2015. Παρουσιάστηκαν τα συμπεράσματα των θεματικών κύκλων και τέθηκε σε έγκριση η απόφαση του Συνεδρίου.
Παρέστη ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...