Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η ΠΕΔΚΜ και ο Δήμος Αλμωπίας παραβρέθηκε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά


Σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η ΠΕΔΚΜ και ο Δήμος Αλμωπίας παραβρέθηκε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά

Με αφορμή την δωρεά της εταιρείας «Μασούτης super market» προς το Κέντρο Υγείας Αριδαίας που αφορούσε την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά. Τη σεμνή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, οι κ.κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βασίλης Βασιλειάδης, Πέτρος Ζέρζης και Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο κ. Γιάννης Μασούτης εκ μέρους της εταιρείας «Μασούτης super market», ο Διευθυντής του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας Δαβίδ Σταμάτης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και σύσσωμο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αριδαίας.

Οι παρευρισκόμενοι χαιρέτισαν την σημαντική κίνηση κοινωνικής προσφοράς από την πλευρά της εταιρείας «Μασούτης super market» και στάθηκαν στην ανταπόδοση της εμπιστοσύνης από την εταιρεία προς τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλμωπίας.


Στο περιθώριο της εκδήλωσης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά ευχαρίστησε την εταιρεία «Μασούτης» για τη δωρεά, μία στάση που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Επίσης, τόνισε ότι η συνεργασία των φορέων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης μπορεί να αποφέρει θετικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και με όποια μέσα διαθέτει, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες προς τους συνανθρώπους μας, ειδικά στο χώρο της δημόσιας υγείας. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...