Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 8 - 2



Κάτω από πολικές θερμοκρασίες, ο Αλμωπός κέρδισε εύκολα στο γήπεδό του τον αποδεκατισμένο, λόγω τραυματισμών, ΑΣ Πρόμαχοι με το ευρύ σκορ 8-2.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης "Π. Ν."

Έγινε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, που αν δεν υπήρχαν τα δέκα συνολικά τέρματα, θα περνούσε απαρατήρητο και θα σβήνονταν σύντομα από τη μνήμη των λιγοστών θεατών, που το παρακολούθησαν.
Ο Αλμωπός, έχοντας την γνωστή ποιότητα στις τάξεις του, με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, ξέσπασε την ανωτερότητά του στην αποδυναμωμένη νεοφώτιστη ομάδα των Προμάχων και πήρε τους τρεις βαθμούς και τους πρόσθεσε στο ταμείο του πρωτοπόρου της κατηγορίας.
Οι ποδοσφαιριστές των Προμάχων προσπάθησαν με πολύ δυναμισμό να αντεπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα και παρά το  φιλότιμο που επέδειξαν, στο τέλος δεν τα κατάφεραν.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και η αλγεινή εντύπωση, που προκάλεσε η ιταμή συμπεριφορά ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, που με την απρεπή του συμπεριφορά, την οποία οι υπεύθυνοι του ιστορικού συλλόγου πρέπει να εξετάσουν, εξόργισε τόσο τους αντιπάλους του, όσο και τους θεατές.  

Για την ιστορία, να δούμε τους σκόρερς και την διακύμανση του αποτελέσματος:
0 - 1 Νάνος Ν. 15'
1 - 1 Καραγιάννης 17'
2 - 1 Ταουσάνης  43'
3 - 1 Ελευθεριάδης Γ. 47'
3 - 2 Αμπάρης 59'
4 - 2 Ταουσάνης 61'
5 - 2 Ταουσάνης 78'
6 - 2 Μαρκόπουλος 79'
7 - 2 Μήντσης 86'
8 - 2 Μαρκόπουλος 90'

Από τον Αλμωπό διακρίθηκαν οι Μουρατίδης, Καραδήμος και Ταουσάνης.

Από τον ΑΣ Πρόμαχοι ξεχώρισαν οι Δ. Νάνος, Δέλλιος και Αμπάρης.

Η διαιτησία του κυρίου Κατεριάδη (Κουπαράνη, Αρέστης) ήταν μέτρια και έχασαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν των αντιπάλων.

ΑΛΜΩΠΟΣ
Καραγιαννίδης, Κιουρτσόπουλος, Κουτρούμπαλος, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Καραδήμος, Ελευθεριάδης(Ραούλ), Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Γ. Παπαδόπουλος, Ταουσάνης.


ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Σέλκος, Σαμαράς, Δέλλιος, Δ. Νάνος, Ιωάννου(Μούγιος), Αμπάρης, Παπαδόπουλος, Προίκος(Γ. Σέλκος), Τρίψης, Ν. Νάνος, Σαμσούρης(Σ. Μεσκίνης).  































ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟY 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Προβολή του Αγίου Βασιλείου της Καππαδοκίας, παραδοσιακών εθίμων, παραδοσιακά κάλαντα Καππαδοκίας και κεράσματα παραδοσιακών εδεσμάτων όπως παστουρμάς από τον Λαογραφικό Σύλλογο «Μέγας Βασίλειος» Θηριόπετρας 

Φιλανθρωπικές δραστηριότητες ομάδας γυναικών Υδραίας

Φιλανθρωπικές δραστηριότητες του ΚΔΑΠμεΑ «Ηλιαχτίδα»

Δραστηριότητες με face panting, γράμματα στον Αη Βασίλη, ξωτικά και άλλες πολλές δράσεις και παιχνίδια

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο σπιτάκι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλμωπίας

Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ "VALNIVURA" ΤΗΣ BJORK

Νέο CD της Bjork «Vulnicura: The Acoustic Version». Τραγουδάει μόνο με ακουστικά έγχορδα [εικόνες]
Κυκλοφορεί άμεσα και είναι η ακουστική εκδοχή του περίφημου Valnicura, το οποίο είχε βγει στις αρχές του 2015. 
Πιο παράξενο, πιο ιδιαίτερο, μόνο με έγχορδα, ακουστικά όργανα. Φαντάζεστε περί τίνος θα πρόκειται. Αν σας αρέσει η Bjork θα το λατρέψετε μάλλον. Αν όχι, μην το ακούσετε καν. 
Ωστόσο η Ισλανδή μουσικός αξίζει καλλιτεχνικά ιδιαίτερης μνείας, καθώς πειραματίζεται πολύ θαρραλέα με τη μουσική και τους ήχους. Και όσον αφορά αυτή την εκδοχή του Valnicura η ίδια έγραψε στη σελίδα της στο facebook: «Ενώ δούλευα το πρώτο Vulnicura ένιωσα πως ήταν κάπως σαν μαγεία μουσικά και πνευματικά το να ενώνεις ηλεκτρονικά και ακουστικά όργανα με έναν σχεδόν ρομαντικό τρόπο - για να αποδείξεις ότι μπορούν να συνυπάρξουν!
»Αλλά καθώς προχωρούσε η δουλειά αισθάνθηκα κατά κάποιον τρόπο για πρώτη φορά ότι αυτό του άλμπουμ θα μπορούσε να έχει και άλλη μια εκδοχή: μια αποκάλυψη. Να υπάρχουν μόνο τα ακουστικά όργανα, έτσι, για όσους θέλουν να μπουν ακόμη πιο βαθιά μέσα στην ξύλινη διαχρονική πλευρά αυτής της μουσικής. Χωρίς τέκνο».
Για τους μοντέρνους ρομαντικούς λοιπόν, για εκείνους που θέλουν να ακούσουν μια άλλη εκδοχή της Bjork, για εκείνους που λατρεύουν τα ακουστικά έγχορδα, για όσους θέλουν το πείραμα με τη μουσική να μη σταματήσει ποτέ «Valnicura: The Acoustic Version». Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.


Πηγή: www.iefimerida.gr

ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ



Έκτακτες παροχές ύψους άνω των 3 εκατ. ευρώ προς τους εργαζομένους της ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια Α.Ε.», κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης γιορτής που διοργανώνει κάθε χρόνο για το προσωπικό της στις εγκαταστάσεις της, στην Καλαμάτα. 
Οι παροχές αυτές - οι υψηλότερες στην ιστορία της εταιρείας- έρχονται να επισφραγίσουν μια επιτυχημένη χρονιά κατά την οποία η «Καρέλια Α.Ε.» σημείωσε αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 17%, «μέσα σ' έναν έντονο ανταγωνισμό και σ' αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον, με φόντο τις φήμες περί Grexit, capital controls κ.λπ.» ανέφερε στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Καρέλιας.  

 Αναλυτικότερα, οι παροχές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής: 

Επίδομα "χειμερινής στολής-γαλοπούλας" θα είναι φέτος € 200,00 για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.

 Επίδομα παρουσίας θα είναι 800,00 ευρώ.

 Έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.400,00 σε κάθε εργαζόμενο, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ. Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2015, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση € 500,00. 

Δώρο ένας υπερσύγχρονος φορητός υπολογιστής Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2015

 Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από € 1.700, θα λάβουν πρόσθετη έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 800,00.

 Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές € 1.200 έως € 1.699, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.500 ευρώ. 

Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.199 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση €2.500,00.

 Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές € 1.201 έως € 1.699 και οι οποίοι έχουν από 3 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 750,00.

 Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως € 1.199 και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 450,00 για κάθε ανήλικο παιδί.
 Ο κάθε λαχνός της σημερινής γιορτής είναι € 800,00.

     Όλες οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές, δηλαδή η Εταιρεία θα καλύψει όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους από τις παροχές αυτές.
 «Τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, η πορεία της συνοδεύτηκε με αύξηση των πωλήσεων και αύξηση του μεριδίου αγοράς» τόνισε ο Ανδρέας Καρέλιας, παραθέτοντας και τα οικονομικά στοιχεία:

 - Στην ελληνική αγορά η καπνοβιομηχανία αύξησε τις πωλήσεις της στα τσιγάρα που ξεπερνούν το 9% κατ' όγκον, ενώ το μερίδιο της εταιρείας από 12,7% στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ξεπέρασε το 14,25%. Στον καπνό για στριφτό τσιγάρο, η αύξηση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά ξεπέρασε το 19,5%, εδραιώνοντας την «Καρέλια Α.Ε.» στη δεύτερη θέση

. - Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η πορεία της εταιρείας εκτός Ελλάδος, όπου οι πωλήσεις κατέγραψαν μία ακόμη θετική πορεία, πετυχαίνοντας αύξηση κατά 6% περίπου στα τσιγάρα και 7% στον καπνό για στριφτό.

 - Στον τομέα της απασχόλησης η εταιρεία, στη χρονιά που πέρασε, έκανε 34 προσλήψεις, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε επενδύσεις 3,5 εκατ. ευρώ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής της δυνατότητας.

 - Για το 2016 έχουν δρομολογηθεί επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό ύψους 14,1 εκατ. ευρώ με σκοπό την προσαρμογή της εταιρείας στη νέα κοινοτική οδηγία.

 Ο διευθύνων σύμβουλος της «Καρέλια Α.Ε.» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επικείμενες αλλαγές, που θα φέρει στις εργασίες της εταιρείας του η εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας για περιορισμούς στον τρόπο παρουσίασης των πακέτων από το Μάιο του 2016.
 Ο ίδιος μίλησε για επιδίωξη εξόντωσης των εγχώριων καπνοβιομηχανιών, αλλά σ' αυτόν τον αγώνα τόνισε «ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι μας, μας στηρίζει και η ελληνική κυβέρνηση».  

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΣΤΟ STAR WATS ΚΑΙ ΤΟ STORYTELLING



'Δεν μπορούν να γίνουν συμφωνίες ανάμεσα στους ανθρώπους και τα λιοντάρια' λέει ο Αχιλλέας/Brad Pitt στην ταινία 'Τροία'.

 Λόγια που δεν γράφτηκαν από σεναριογράφο του Hollywood, αλλά προέρχονται από την Ιλιάδα του Ομήρου.

Γράφει ο ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ 

   Δεν αποτελεί κάποια έκπληξη καθώς ο βασικός οδηγός του Hollywood για την συγγραφή σεναρίων, το 'The Writer's Journey' του Christopher Vogler , έχει ως βασικά υλικά:
- τον Όμηρο και την αρχαία ελληνική δραματουργία
 -το έργο του συγγραφέα Joseph Campbell (που επηρέασε καθοριστικά το Star Wars)
- το επιστημονικό έργο του Carl Jung , ψυχαναλυτή , μαθητή του Freud (με τον οποίο , στην συνέχεια, διαφοροποιήθηκε καθοριστικά). 

  Το Star Wars είναι γνωστό για πάρα πολλές απίστευτες επιτυχίες (εισπρακτικές, φανατικό κοινό, πολύχρονο franchise , πολυεπίπεδο merchandise ), αλλά είναι πολύ λίγο γνωστό το θεωρητικό του σχήμα που κυριαρχεί στο σινεμά και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές: 
ο George Lucas μελέτησε το έργο του συγγραφέα Joseph Campbell γύρω από τους αρχέγονους μύθους, έχτισε το Star Wars πάνω στο μοντέλο του 'Ταξιδιού του Ήρωα' και έδωσε την έμπνευση για μια μεγάλη σχολή σεναρίων που κινούνται σε αυτό το πρότυπο. (Κάποιες ταινίες βεβαίως το παρακάνουν, σε βαθμό που να είναι τόσο προβλέψιμα τα σενάριά τους ώστε να καταλήγουν σε κοινοτυπίες).
 Ο Christopher Vogler σκιαγράφησε το μοντέλο στο βιβλίο που αναφέρθηκε παραπάνω, με τρόπο που πάνω από τις μισές αναφορές να προέρχονται από τους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας. 

Mελέτες (Green 2006, Escalas 2007) υποστηρίζουν την θέση ότι ο άνθρωπος είναι πολύ πιο εύκολο να αποδεχτεί ιδέες που περνάνε μέσα από την διήγηση μιας ιστορίας, παρά από την παράθεση στοιχείων και επιστημονικών αναλύσεων.
 Η μόδα των cupcakes ξεκίνησε από κάποιο επεισόδιο του Sex and The City, ενώ η ταινία Sideways (2005) είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η κατανάλωση των κρασιών Μερλό.
 Η 'κατανάλωση' ιστοριών είναι προαιώνια και εξυπηρετεί βαθύτατες ανάγκες: μάθηση, ένταξη σε κοινωνικές ομάδες, ψυχαγωγία.
Η 'κατανάλωση' των δεκάδων τηλεοπτικών σειρών που τείνουν να αντικαταστήσουν τις ταινίες, δεν είναι μόνο ψυχαγωγία, αλλά και υλικό για συζήτηση στην παρέα, προσωπική συμμετοχή πολλών από τους θεατές τους στο διάλογο που αναπτύσσεται στα Κοινωνικά Δίκτυα για την σειρά που βλέπουν.
 Επιπλέον κάποιοι γιατροί χρησιμοποιούν το storytelling για θεραπευτικούς σκοπούς.
 O Carl Jung και ο Joseph Campbell μελέτησαν την κοινή βάση των περισσότερων μύθων και παραμυθιών από την Κίνα, την Ρωσία, την Ελλάδα και την Νότιο Αμερική.
 Η δυνατότητα να καταναλώνονται πολύ περισσότερες ιστορίες λόγω της τηλεόρασης και του Internet, έχει πολλαπλασιάσει τις πηγές άντλησης των ιστοριών, από αυτές που έχουν ως 'ήρωες' ποδοσφαιριστές (David Beckham) μέχρι τις αφηγήσεις γύρω από το φαγητό (Anthony Bourdain).
 Οι άνθρωποι στις μέρες μας αφιερώνουν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους 'βουτώντας' σε ιστορίες που προέρχονται από τα αρχέγονα παραμύθια, την μήτρα της αφήγησης των αρχαιοελληνικών επών και της τραγωδίας, ταυτίζονται με τους ήρωες και νοιώθουν ενσυναίσθηση (empathy) για τις αποστολές τους.
 Οι ψυχολόγοι και οι νευροεπιστήμονες αφιερώνουν έρευνες στην αποκωδικοποίηση των μυστικών του storytelling.
 Είναι αναμενόμενο το ότι οι τεχνικές της επικοινωνίας έχουν σπεύσει τα τελευταία 5 χρόνια να αξιοποιήσουν σε όλα τα επίπεδα την δύναμη του storytelling και έχουν προσαρμόσει τις πρακτικές τους, από τις αναρτήσεις στο Facebook μέχρι την δημιουργία των τηλεοπτικών σποτ ή των διαδικτυακών βίντεο που πλημμυρίζουν το You Tube και το Instagram.

 Τελικός κριτής το κοινό, οι πολίτες και οι καταναλωτές, που μέσα από διαρκείς , άτυπες ψηφιακές –κυρίως- 'ψηφοφορίες', διακρίνουν τις υπερβολές, τον συρμό από την ουσία, την αξία και την αισθητική ανωτερότητα. 



Πηγή: www.lifo.gr

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ



Είναι φυσικά ένα απλό παιχνίδι με τις ευχές μας σε όλους: 
Μακάρι να είναι μια διασκεδαστική και ευτυχισμένη χρονιά.  


ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ;



H μία και μοναδική ερώτηση που δείχνει αν κάποιος είναι Νάρκισσος 
Σύμφωνα με το New York Magazine, που εξέτασε 2.000 άτομα όλων των ηλικιών 

Αν έχετε υποψίες πως κάποιος που γνωρίζετε μπορεί να πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το διαπιστώσετε και δεν περιλαμβάνει ούτε μακροσκελή τεστ ούτε αξιολόγηση από ειδικούς ψυχολόγους.   Όλα ξεκινούν και καταλήγουν σε μια και μοναδική ερώτηση, σύμφωνα με το New York Magazine.

   Απλώς ρωτείστε τους αν είναι Νάρκισσοι ή όχι.
   Φαίνεται πως ο αληθινός Νάρκισσος δεν το βλέπει καν σαν αρνητικό.
 Τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα υποστηρίζει πως κατέληξε το γνωστό περιοδικό, που μελέτησε περισσότερους από 2.000 ανθρώπους.  

 Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνθρωποι που πάσχουν από ναρκισσιστική διαταραχή δεν φοβούνται να παραδεχθούν πως έχουν έπαρση, πως εστιάζουν στον εαυτό τους και πως είναι ματαιόδοξοι.

   Δείτε το σχετικό βίντεο του New York Magazine: 

"ΕΦΥΓΕ" Η NATALIE COLE


H Natalie Cole, κόρη του θρυλικού τζαζίστα Nat "King" Cole απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών, γνωστοποίησαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

   Το μόνο που αναφέρθηκε από το γραφείο δημοσίων σχέσεων της διάσημης αμερικανίδας τραγουδίστριας της soul είναι πως η Cole πέθανε το βράδυ της Πέμπτης. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για της συνθήκες θανάτου της τραγουδίστριας.

    Η Cole αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας λόγω εξάρτησης από ναρκωτικά και ηπατίτιδας. Τον Μάιο του 2009 είχε κάνει μεταμόσχευση νεφρού.

   Η τραγουδίστρια είχε κάνει μεγάλη επιτυχία το 1991 με το τραγούδι "Unforgettable" - ένα εικονικό ντουέτο με τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πριν η κόρη του αρχίσει τη σόλο καριέρα της. 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...