Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΩΝ ΑΓΑΠΗΣ


                                       ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ
Για ακόμη μια φορά οι κουμπαράδες αγάπης για την μικρή Ειρήνη ολοκλήρωσαν και πάλι το έργο για το οποίο τοποθετήθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Η συγκίνηση μας είναι μεγάλη όταν βλέπουμε τον κόσμο της περιοχής μας να ανταποκρίνεται με τόση γενναιοδωρία στο κάλεσμα μας, μια εποχή που η χώρα μας περνάει πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες.
 Για το λόγο αυτό και η δράση ξεκίνησε δειλά με την σκέψη ότι όλοι μας περνάμε δύσκολα και θα τοποθετούσαμε λίγους κουμπαράδες, αλλά όλο και περισσότερα καταστήματα ζητούσαν να μας βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο και έτσι τοποθετήθηκαν συνολικά σε 84 σημεία στη περιοχή μας. Η ανταπόκριση λοιπόν ήταν μεγάλη και νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υπευθύνους των καταστημάτων για την τιμή που μας έκαναν να στηρίξουν τη προσπάθεια μας.
 Όμως το μεγαλύτερο και το θερμότερο ευχαριστώ είναι για τον κόσμο που στήριξε αυτή τη μεγάλη χειρονομία που πηγάζει από τη ψυχή μας με απεριόριστη αγάπη κάθε φορά και καταφέραμε να μαζέψουμε το ποσό των 10.702,54€, το οποίο καταμετρήθηκε από όλους τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, παρουσία και του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας. Ποσό το οποίο είναι μακράν πέραν των προσδοκιών μας και αυτό μας κάνει πολύ περήφανους για όλους εσάς που οι περισσότεροι με το υστέρημα σας βοηθήσατε σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Το ποσό αυτό θα βρίσκεται σε λογαριασμό τραπέζης που θα είναι μόνο για τις ανάγκες της μικρής Ειρήνης.
 Επίσης αποφασίστηκε να δοθεί ένα μικρό μέρος των χρημάτων σε ένα ακόμα παιδάκι από την περιοχή μας, λόγω σοβαρής και επείγουσας ανάγκης υγείας.
Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους σας από τα βάθη της ψυχής μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και μας στηρίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είστε βέβαιοι ότι η προσπάθεια σας πιάνει πραγματικά τόπο. 
Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήθελε ο καθένας για την διαδικασία που ακολουθείτο, ή για τα παιδιά τα οποία θα βοηθηθούν, η κάποιο κατάστημα θέλει να μάθει το ποσό που μάζεψε ξεχωριστά υπάρχει αρχείο και μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α στο τηλ. 2384024772 ή τα γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι Αλμωπίας στο τηλ. 2384022170.        


ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΚΜ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Τα στελέχη της Περιφέρειας συμβάλλουν τα μέγιστα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Κ.Μ.

Την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και καλή δύναμη στα στελέχη των υπηρεσιών. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κυρία Αφεντούλα Παπαλεξίου και ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος κ. Κοσμάς Ερυθρόπουλος ευχήθηκαν με τη σειρά τους καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο του κ. Αντιπεριφερειάρχη.

Ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι «το 2016 είναι ένα έτος στο οποίο θα  πρέπει να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις νέες προκλήσεις για την αντιμετώπιση, πρωτίστως, των προβλημάτων της καθημερινότητας». Οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Πέλλας αλλά και στην Περιφέρεια είναι οι άμεσοι συνεργάτες μας σε καθημερινή βάση και με το πολύτιμο έργο τους συνδράμουν στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε ακόμη στις δράσεις που γίνονται για την ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού στην Π.Ε. Πέλλας διότι, ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη περίοδο πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα με την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε και η γενική συνέλευση του Τμήματος.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...