Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Μικρό γατάκι εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο αποχέτευσης στους Προμάχους



Ένα μικρό, σχεδόν νεογέννητο γατάκι, εγκλωβίστηκε, άγνωστο πώς, σε φρεάτιο αποχέτευσης στην γειτονιά «Σοκάκι» των Προμάχων και κινδύνευε να πνιγεί.

Ευτυχώς οι περίοικοι άκουσαν τα αγωνιώδη νιαουρίσματα του μικρού τετράποδου και αφού μας ειδοποίησαν, αναλάβαμε δράση και σε λίγα λεπτά, το χαριτωμένο αιλουροειδές, απελευθερώθηκε και τρέχοντας βρήκε καταφύγιο σε αυλή γειτονικού σπιτιού. 













ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ «Αντί για επιπλέον κίνητρα καταργείτε και αυτά που υπάρχουν»!



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ¨ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ¨ ΝΟΜΟ
«Αντί για επιπλέον κίνητρα καταργείτε και αυτά που υπάρχουν»!

Σκληρή και τεκμηριωμένη με αδιάσειστα στοιχεία κριτική, άσκησε ο Γιώργος Καρασμάνης στη Βουλή, στη συζήτηση για τον νόμο που η Κυβέρνηση έφερε προς ψήφιση και τον οποίο κατ’ ευφημισμό αποκαλεί ¨αναπτυξιακό¨.
Ο πρώην Υπουργός, υπογράμμισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος, σε καμιά περίπτωση δεν εγγυάται μια αποτελεσματική πορεία προς την ανάκαμψη, καθώς χαρακτηρίζεται από ένδεια πόρων και απουσία ισχυρών κινήτρων για επενδύσεις που είναι η προϋπόθεση για την πολυπόθητη ανάπτυξη και έξοδο της χώρας από το τούνελ της βαθειάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Και αυτό, όπως είπε, εν μέσω ενός συνεχιζόμενου κλίματος ανασφάλειας στην αγορά, με την καταιγίδα των φοροεισπρακτικών μέτρων, το ανηλεή διωγμό στην επιχειρηματικότητα και τις Τράπεζες ουσιαστικά κλειστές με τα ¨κάπιταλ κοντρόλ¨ και την παρατεταμένη ασφυκτική έλλειψη ρευστότητας, δηλαδή όλα όσα αποθαρρύνουν οποιονδήποτε ξένο ή ντόπιο υποψήφιο επενδυτή.
Ο Βουλευτής επικέντρωσε την τοποθέτησή του ειδικότερα στην κραυγαλέα αδικία σε βάρος της Πέλλας, με την κατάλυση κάθε έννοιας συνέχειας του Κράτους, καθώς η Κυβέρνηση καταργεί τον χαρακτηρισμό του νομού μας ως «παραμεθόριου και προβληματικού στο σύνολό του». Ουσιαστικά δηλαδή, καταργεί την απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής επί προεδρίας του Γιώργου Καρασμάνη και ψηφίστηκε (Ν. 3536) το 2007 από όλες τις πτέρυγες του Κοινοβουλίου.
Εγκάλεσε ακόμη την Κυβέρνηση, διότι προχωρεί και στον αποχαρακτηρισμό μεγάλου αριθμού δημοτικών κοινοτήτων του νομού (Όρμας Λουτρακίου, Λυκόστομο, Πρόμαχοι, Γαρέφη, Σαρακηνοί, Κορυφή, Νησί, Καρυδιά, Κερασιά, Βρυτά, Άγρας, Αγία Φωτεινή, Φλαμουριά, Μαργαρίτα, Σωτήρας), που από ετών έχουν χαρακτηριστεί ορεινές και μειονεκτικές! Δηλαδή, τόνισε με έμφαση, «αντί να δώσετε επιπλέον κίνητρα, καταργείτε και αυτά που υπάρχουν»!!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του Γιώργου Καρασμάνη:
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.
»Ανάπτυξη. Η λέξη που βρίσκεται στα χείλη όλων των πολιτών, καθώς ως έννοια εκφράζει την μοναδική δυνατότητα και ελπίδα να ξεφύγουμε επιτέλους από το τέλμα της πιο δεινής οικονομικής κρίσης που έχει αντιμετωπίσει η χώρα, με κοινωνικές συνέπειες που έχουν γονατίσει κυριολεκτικά τον λαό μας. Η πολυπόθητη ανάπτυξη, λοιπόν. Ποιος δεν την θέλει; Και ο τελευταίος Έλληνας αυτήν περιμένει, σε αυτήν στηρίζει την ελπίδα για επιβίωση.
»Αβίαστο συνεπώς είναι το ερώτημα: Αυτός ο αναπτυξιακός νόμος, πέρα από το όνομά του, είναι αυτό που όλοι θα περιμέναμε; Είναι όσο ρωμαλέος χρειάζεται ώστε να εγγυάται μια επίπονη, αλλά αποτελεσματική πορεία προς την ανάκαμψη και την ανάπτυξη; Παρέχει τη δέσμη των ισχυρών κινήτρων που απαιτούνται για να έχουμε αυτό που παγκοσμίως θεωρείται υπ’ αριθμόν ένα προϋπόθεση για οικονομική ανάπτυξη, δηλαδή την προσέλκυση επενδυτών και επενδύσεων;
»Αβίαστο το ερώτημα, αβίαστη και η απάντηση: Όχι. Γιατί; Διότι οι πόροι που αυτός ο νόμος διαθέτει για την περίοδο 2016 - 2022 φτάνουν το ασύλληπτο, το ιλιγγιώδες ποσό των 480 εκατομμυρίων και των 27 εκατομμυρίων για φοροαπαλλαγές και αυτόν δε τον πακτωλό κονδυλίων χωρίς προκαταβολές. Μάλιστα, τα δύο πρώτα χρόνια, που θα έπρεπε να πάρει μπρος και να φορτσάρει η ατμομηχανή, θα έπρεπε δηλαδή να έχουμε ένα επενδυτικό σοκ, δεν δίνει τίποτα, ούτε ένα ευρώ. Με αυτήν την ένδεια πόρων και μάλιστα χωρίς προκαταβολές, το αντίθετο δηλαδή από ό,τι γινόταν μέχρι σήμερα, χωρίς ρευστότητα, με τα capital controls να εξακολουθούν να κρατούν τις τράπεζες κλειστές τι μπορεί να περιμένει η οικονομία;
»Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η επένδυση είναι ψυχολογία. Η επένδυση απαιτεί κλίμα εμπιστοσύνης. Υπάρχουν; Και εδώ η απάντηση είναι αβίαστη, αλλά και προφανής. Με αυτόν τον ανηλεή διωγμό στην επιχειρηματικότητα και στο κέρδος, με αυτό το φοροληστρικό καθεστώς, με αυτούς τους φορολογικούς ασφαλιστικούς συντελεστές, ποιος ξένος ή ντόπιος θα επενδύσει εδώ, όταν σε γειτονικές χώρες ξέρουν ότι θα βρουν ένα φορολογικό καθεστώς, έναν φορολογικό παράδεισο, με συντελεστή φορολογίας 10%, με μηδενικό στα κέρδη που επενδύονται, αλλά και με εξαίρεση από τον ΦΠΑ, τον οποίο εμείς αισίως εξακοντίσαμε στο 24 %; Με αυτές τις προϋποθέσεις ποιος και γιατί να τοποθετήσει τα λεφτά του εδώ; Γι’ αυτό και έχουμε το φαινόμενο της αδιάκοπης φυγής επιχειρήσεων προς αυτές τις γειτονικές χώρες.
»Να επισημάνω εδώ ότι οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις που φεύγουν, φεύγουν από νομούς και περιοχές που συνορεύουν με αυτές τις χώρες, από νομούς, τους οποίους εμείς ως κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 2007 με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Περιφερειών και, το κυριότερο, με ψήφιση από όλες τις πτέρυγες της Βουλής χαρακτηρίσαμε παραμεθόριους και προβληματικούς στο σύνολό τους. Εσείς, όμως, της Κυβέρνησης έρχεστε τώρα και καταργείτε αυτό το παραμεθόριο και προβληματικό στο σύνολό του.
»Σας πρότεινα προχθές στις συναρμόδιες Επιτροπές νομοθετική βελτίωση του άρθρου 12, παράγραφος ββ΄, που αναφέρεται στις ειδικές κατηγορίες ενισχύσεων. Συνεπώς, αν πούμε ότι μέχρι τότε δεν το γνωρίζατε, τώρα το γνωρίζετε. Δεν έχετε ούτε δικαιολογία, ούτε καν πρόσχημα. Θα επανορθώσετε, λοιπόν, αυτήν την αδικία; Θα στέρξετε; Θα πράξετε αυτό που πλέον ξέρετε ότι είναι ορθό και δίκαιο;
»Για την Πέλλα, την οποία εκπροσωπώ, σας είπα ότι πρώτη το 2007 με τον ν.3536, άρθρο 42, χαρακτηρίστηκε ομόφωνα και παραμεθόρια, προβληματική στο σύνολό της, καθώς η τότε κυβέρνηση αναγνώρισε τη φθίνουσα οικονομική κατάστασή της, αναγνώρισε ότι είναι ένας νομός χωρίς υποδομές, χωρίς βιομηχανική περιοχή, εντελώς αποβιομηχανοποιημένος, ο μοναδικός νομός χωρίς κάθετο επί της Εγνατίας Οδού και ο οποίος, αν και διαθέτει 80 χιλιόμετρα μεθόρια γραμμή, δεν έχει έξοδο προς τον βορά και προς τα σύνορα.

»Προσέθεσα, μάλιστα, ότι συντελείται και δεύτερη αυταπόδεικτη αδικία με τις ειδικές περιοχές ενίσχυσης, καθώς από τον πίνακα των περιοχών με πληθυσμιακή μείωση απουσιάζει η Πέλλα, ενώ οι απογραφές του 2001 και του 2011 πιστοποιούν μείωση πληθυσμού και εξ αυτού του λόγου, άλλωστε, μειώθηκαν και οι βουλευτικές έδρες από πέντε σε τέσσερις.
»Διαπράττετε, όμως και μια επιπλέον αδικία: Αποχαρακτηρίζετε δημοτικές κοινότητες που χρόνια τώρα έχουν χαρακτηριστεί ορεινές και επιπλέον μειονεκτικές, όπως Όρμα Λουτρακίου, Λυκοστόμα, Πρόμαχοι, Γαρέφι, που είναι δίπλα στη μεθοριακή γραμμή, Σαρακίνοι και Κορυφή στον Δήμο Αλμωπίας, αλλά και χωριά του Δήμου Έδεσσας, όπως Νησί, Καρυδιά, Κερασιά, Βρυτά, Άγρας, Αγία Φωτεινή, Φλαμουριά, Μαργαρίτα, Σωτήρας. Δηλαδή αντί να δώσετε επιπλέον κίνητρα, καταργείτε και αυτά που υπάρχουν.
»Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχουμε εδώ έναν αναπτυξιακό νόμο με μηδαμινούς πόρους και παντελώς ανεπαρκείς γι’ αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να υπηρετήσει. Και από την άλλη έχουμε μια Κυβέρνηση που αφήνει παγωμένα στα συρτάρια των Βρυξελλών 6 ολόκληρα δισεκατομμύρια ευρώ από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.
»Μέσω αυτού του προγράμματος δίνονται 370 εκατομμύρια για ίδρυση και εκσυγχρονισμό δύο χιλιάδων εκατό νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τεσσεράμισι χιλιάδων αγροτοτουριστικών επιχειρήσεων. Μπορούμε να στηρίξουμε τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων με τριακόσιες σαράντα νέες επιχειρήσεις και προϋπολογισμό 254 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώντας τρεις έως πέντε θέσεις εργασίας ανά επενδυτικό σχέδιο. Επίσης, διατίθενται 72 εκατομμύρια ευρώ για την ίδρυση νεοφυών επιχειρήσεων, τα λεγόμενα start ups.
»Ανέφερα τα τρία μέτρα από σύνολο δεκαέξι μέτρων, τα οποία παραδώσαμε τον Ιανουάριο, μέτρα με τα οποία θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μεγάλη ανάπτυξη στην ελληνική περιφέρεια και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας.
»Υπάρχει ακόμα και το Πρόγραμμα Αλιείας με 520 εκατομμύρια ευρώ, καθώς για πρώτη φορά καταφέραμε να διπλασιάσουμε τους πόρους με την καθοριστική συμβολή της τότε Επιτρόπου, της κ. Μαρίας Δαμανάκη, κονδύλια με τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν επενδύσεις στον αλιευτικό τομέα και σε εκείνο των υδατοκαλλιεργειών, καθώς επίσης και δράσεις ανάπτυξης αλιευτικών περιοχών.
»Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αυτό θα ήταν πραγματικά ένα μεγάλο, καθοριστικό βήμα προς την ανάπτυξη και την ανάκαμψη. Όμως, βρισκόμαστε μπροστά στο επιεικώς παράδοξο φαινόμενο μιας Κυβέρνησης που φέρνει εδώ ένα κατ’ ευφημισμόν αναπτυξιακό νόμο με πόρους αμελητέους, αν όχι μηδαμινούς και τραγικά ανεπαρκείς.
»Όμως, αφήνετε στα αζήτητα κονδύλια δισεκατομμυρίων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το επενδυτικό σοκ που προανέφερα, που έχει άμεσα ανάγκη η χώρα. Γιατί το κάνει; Θα μας λύσει κανείς αυτήν την απορία»;

15/03/2016

Γιάννης Σηφάκης : Το Υπουργείο Υγείας ενισχύει το νοσοκομείο Γιαννιτσών με επιπλέον ιατρικό προσωπικό




Γιάννης Σηφάκης:  Προσλαμβάνονται δύο μόνιμοι αναισθησιολόγοι στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και διατηρείται η προκήρυξη θέσης γυναικολόγου με δεδομένη την επιβάρυνση του νοσοκομείου λόγω προσφυγικού

Συνολικά προκηρύχτηκαν 10 γιατροί για τα Γιαννιτσά 
Στην διαδικασία δημοσίευσης στο ΦΕΚ ο μόνιμος παθολόγος στην Έδεσσα

Η αντίστροφη πορεία για την υγεία στην Πέλλα κάθε μέρα και ενισχύεται περισσότερο. Μετά την ένταξη του αξονικού των Γιαννιτσών στο ΙΝΤΕRREG, την δημοπράτηση της μονάδας τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα, την πρόσληψη 14 μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Πέλλας, την ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ και γραφείου εξυπηρέτησης ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία σήμερα αποφασίστηκε η προκήρυξη επιπλέον θέσης αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο Γιαννιτσών χωρίς κατάργηση της θέσης του γυναικολόγου. Έτσι οι μόνιμες θέσεις στα Γιαννιτσά αυξάνονται κατά μία.  Αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο η ανάγκη ενίσχυσης του για να ανταπεξέλθει στην αυξημένη κίνηση λόγω της ύπαρξης του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων.
Έχει φύγει για το ΦΕΚ η πρόσληψη του μόνιμου παθολόγου στην Έδεσσα που θα επιτρέψει να εφημερεύει η παθολογική του νοσοκομείου για όλο τον μήνα.

Εκδήλωση του ΚΚΕ στο “Ξενιτίδειο” Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας



Η Τομεακή Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ

πραγματοποιεί  Εκδήλωση

με θέμα:



Οι πολιτικές εξελίξεις και
οι θέσεις του ΚΚΕ



Ομιλητής  : Γιάννης Δελής
                       Βουλευτής του Κόμματος

               την Κυριακή  19 Ιούνη στις 7:30' μ.μ.             


                  στο “Ξενιτίδειο” Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας 

Μέτρα Βιοασφάλειας για την αποτροπή εξάπλωσης της Οζώδους Δερματίτιδας στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις



Μέτρα Βιοασφάλειας για την αποτροπή εξάπλωσης της Οζώδους Δερματίτιδας στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις

Από το  Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας ανακοινώνεται ότι επιβεβαιώνονται θετικά ολοένα και περισσότερα κρούσματα οζώδους δερματίτιδας στις εκτροφές βοοειδών της Περιφερειακής Ενότητας  Πέλλας. Προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου, παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι να επικοινωνούν ΑΜΕΣΑ με τα αρμόδια αγροτικά κτηνιατρεία, ώστε να εμβολιαστούν όλα τα ζώα. Επισημαίνεται ότι βασικός παράγοντας αποτροπής της εξάπλωσης του νοσήματος αποτελεί η υποχρεωτική εφαρμογή των παρακάτω  μέτρων ΒΙΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

- Περίφραξη των εγκαταστάσεων για την αποτροπή εισόδου και εξόδου ανεπιθύμητων επισκεπτών και ζώων
- Απολυμαντική τάφρος στην είσοδο-έξοδο των εγκαταστάσεων
- Καθαρισμός και απολύμανση των εγκαταστάσεων
- Απεντόμωση και μυοκτονία στις εγκαταστάσεις
- Περιορισμός της εισόδου οχημάτων και άλλων μηχανημάτων στις εγκαταστάσεις και στους βοσκοτόπους, στα εντελώς απαραίτητα. Ιδιαίτερη προσοχή σε οχήματα που έρχονται σε επαφή με άλλες εκμεταλλεύσεις βοοειδών.
- Καθαρισμός και απολύμανση των οχημάτων που εισέρχονται και εξέρχονται στις εγκαταστάσεις
- Περιορισμός των ανθρώπων που εισέρχονται στις εκμεταλλεύσεις και έρχονται σε επαφή με τα ζώα και ιδιαίτερη προσοχή σε όσους έρχονται σε επαφή και με άλλες εκμεταλλεύσεις βοοειδών
- Καθαρισμός και απολύμανση των υποδημάτων των ανθρώπων που εισέρχονται και εξέρχονται από την εκμετάλλευση
- Παραμονή των νεοεισαχθέντων ζώων σε περιορισμό από τα υπόλοιπα ζώα της εκτροφής για τουλάχιστον 28 ημέρες
- Έλεγχος  της προέλευσης των ζωοτροφών, των μηχανημάτων και των συσκευών που χρησιμοποιούνται
- Απομάκρυνση των εστιών ρύπανσης και λιμναζόντων υδάτων που ευνοούν την ανάπτυξη εντόμων
- Καταπολέμηση εξωπαρασίτων και χρήση εντομοαπωθητικών

                                                                                                                      Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                              ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Ν. ΣΤΑΥΡΟΣ


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Ν. ΣΤΑΥΡΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ , ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

Σε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον , το γραφείο μας εξυπηρετεί όλους τους φορολογούμενους, τις επιχειρήσεις, τους αγρότες παρέχοντας λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες. 

Κύριες εργασίες: 
Σύσταση επιχειρήσεων – εταιρειών
Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων επιχειρήσεων
Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων Αγροτών
Εφαρμογή Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων (ΕΛΠ) σε όλες τις επιχειρήσεις για την βέλτιστη και έγκυρη παρακολούθηση και υποστήριξη των αναγκών της.
Σύνταξη λογιστικών καταστάσεων
Τήρηση μισθοδοσίας
Συμβουλές σε θέματα εργατικής νομοθεσίας
Διεκπεραίωση εργασιών και συναλλαγών του Δημοσίου
Εξόφληση λογαριασμών μέσω web-banking
Φοροτεχνική υποστήριξη επιχειρήσεων
Φοροτεχνική υποστήριξη φυσικών προσώπων ( ανέργων, μισθωτών, συνταξιούχων) 
Φορολογικές δηλώσεις
Δηλώσεις περιουσιολογίου
Συμπλήρωση λοιπών φορολογικών εντύπων 
Συμπλήρωση παντός τύπου αιτήσεων (Α21, επιδότηση πετρελαίου κλπ.)
Φωτοτυπίες
Παροχή συμβουλών για αναπτυξιακά προγράμματα επιχειρήσεων και νέων αγροτών


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...