Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ



ΚΑΛΕΣΜΑ

        Συνάδελφοι αγροτο-κτηνοτρόφοι Ημαθίας & Πέλλας

       Σας καλούμε σε αγωνιστική παρέμβαση και συμβολική κατάληψη των Γραφείων του ΕΛΓΑ στη Βέροια την ερχόμενη Πέμπτη 28 Ιούλη στις 11 π.μ.
       Προχωράμε σ'αυτή την κινητοποίηση μέσα στην περίοδο συγκομιδής των φρούτων μας σαν συνέχεια και των αγροτικών κινητοποιήσεων & των αγωνιστικών μπλόκων του περασμένου χειμώνα.
       Η κινητοποίηση μας αυτή με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αγροτών Βέροιας, του Αγρ.Συλλόγου “Μ.Αντύπας” Νάουσας και του Μπλόκου  Γυψοχωρίου - Πέλλας εντάσσεται στο 10ήμερο δράσεων, που αποφασί-           στηκαν από την Πανελλαδική Επιτροπή των 69 μπλόκων στην πρόσφατη συνεδρίασή της στη Βέροια.
     Διαμαρτυρόμαστε για τις μεγάλες καθυστερήσεις στη διαδικασία των εκτιμήσεων από τον ΕΛΓΑ των ζημιών που προκλήθηκαν στην αναμενόμενη παραγωγή των φρούτων της περιοχής μας ( Ροδάκινα, Βερίκοκα, Κεράσια, Δαμάσκηνα ) από παγετό, χαλάζι και βροχοπτώσεις με συνέπεια την σημα-ντική καθυστέρηση και των αποζημιώσεων στους αγρότες.   Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες για τη μη έγκαιρη επίλυση του προβλήματος με τα έξοδα μετακίνησης των γεωπόνων - εκτιμητών του ΕΛΓΑ, παρά την είσπραξη τεράστιων ασφαλιστικών εισφορών ανά στρέμμα και εκτιμητικών ανά δένδρο από τους δενδροκαλλιεργητές.
       Διαμαρτυρόμαστε παράλληλα για τα νέα εξοντωτικά μέτρα στη φορολο-γία, στο Ασφαλιστικό, για τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας, τις τεράστιες ζημιές της συνεχιζόμενης πολιτικής με το ρώσικο εμπάργκο,  το σύνολο της αντιαγροτικής πολιτικής, που με τα μέτρα της έχουν στόχο να μας πετάξουν έξω από την παραγωγή και να παραδώσουμε τα χωράφια μας στους νέους τσιφλικάδες.
       Η αντίσταση και των φρουτοπαραγωγών της περιοχής μας, όπως και συνολικά των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων της χώρας μας, στις αντιαγροτικές πολιτικές που μας έχουν καταδικάσει στο ξεκλήρισμα, είναι μονόδρομος.

  Όλοι την Πέμπτη 28 Ιούλιου στις 11 π.μ. στον ΕΛΓΑ της Βέροιας !

Σύλλογος Αγροτών Βέροιας
Αγρ.Σύλλογος “Μ.Αντύπας” Νάουσας
Μπλόκο Γυψοχωρίου - Πέλλας

Απόκτηση του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΖΟΥΔΗ από τον Αλμωπό Αριδαίας



Την απόκτηση του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΖΟΥΔΗ γεννημένου 25/2/1985 ανακοινώνει ο Αλμωπός Αριδαίας θωρακίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την αμυντική του γραμμή.

 Το νέο απόκτημα του Αλμωπού έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες  όπως Ηρακλής Θεσσαλονίκης ,Πανσεραικός, Πολύκαστρο, Θερμαικός, Ιωνικός, Εθνικός Αστέρας,  Επανωμή ,  Φωκικός , Κηφισιά, Αιολικός ,Δόξα Δράμας . 
Κύρια χαρακτηριστικά του αποτελούν η ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι , η μεγάλη εμπειρία που διαθέτει , η ισχυρή προσωπικότητα του κάτι που αναμένεται να βοηθήσει αρκετά. 

Η Διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...