Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ανεμοστρόβιλος συναισθημάτων για το τέλος των θρυλικών Black Sabbath


Οι τίτλοι τέλους έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου για τους Black Sabbath. Το θρυλικό συγκρότημα της heavy metal έδωσε την τελευταία συναυλία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μπέρμιγχαμ.
 Το δίωρο πρόγραμμα περιλάμβανε 15 τραγούδια, ενώ το κλείσιμο έγινε με την πρώτη του επιτυχία, το Paranoid, με τον τραγουδιστή Ozzy Osbourne, μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα, να ευχαριστεί τους fans για την περίπου πέντε δεκαετίες, υποστήριξη τους. Το τελευταίο τραγούδι μάλιστα μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα τους στο facebook....

Η End Tour του συγκροτήματος ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο στις ΗΠΑ και στο πλαίσιο της έδωσαν 81 συναυλίες σε όλο τον κόσμο.
 Οι Black Sabbath σχηματίστηκαν το 1968 από τον Osbourne, τον κιθαρίστα Tony Iommi, τον μπασίστα Geezer Butler και τον ντράμερ Bill Ward. Ο Osbourne έφυγε το 1977 και αντικαταστάθηκε από τον Ronnie James Dio των Rainbow, με το αρχικό σχήμα να επανεμφανίζεται το 1997. Ο Ward αποσύρθηκε το 2012 και για τις τελευταίες συναυλίες οι Osbourne, Iommi και Butler πλαισιώθηκαν από τον ντράμερ Tommy Clufetos και τον κιμπορντίστα Adam Wakeman.
 Μιλώντας στο BBC πριν από την τελευταία συναυλία, ο Osbourne έκανε λόγο για «ανεμοστρόβιλο συναισθημάτων». «Θυμάμαι να παίζουμε σε παμπ στο Μπέρμιγχαμ και να σκέφτομαι ‘αυτό θα κρατήσει για κρατήσει για 1-2 χρόνια. Ήταν η αρχή της πιο απίστευτης περιπέτειας», δήλωσε....






ΠΗΓΗ...http://www.mixanitouxronou.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...