Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη.

Το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις και συγκεκριμένα όπως προβλέπει η τεχνική έκθεση στεγανοποίηση της οροφής, βάψιμο όλων των εσωτερικών μεταλλικών της οροφής, εξοπλισμός, αγορά και τοποθέτηση fan coil σωμάτων θέρμανσης - ψύξης βιομηχανικού τύπου 65000 Kcal, καθώς επίσης και αλλαγή δικτύου θέρμανσης με την αγορά και τοποθέτηση μικροϋλικών. Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι περίπου 20.000 ευρώ (με το ΦΠΑ), χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος διαπίστωσε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτήριο, κυρίως λόγω της υγρασίας αλλά και της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται κάποιοι κεντρικοί χώροι. Επίσης, χρειάζεται συντήρηση και ευπρεπισμός στο εξωτερικό τμήμα του κτηρίου και στον αύλειο χώρο. Για την κάλυψη όλων αυτών των αναγκών, ο Δήμαρχος τόνισε ότι θα χρειαστεί να χρηματοδοτηθούν κι άλλες παρεμβάσεις. Παράλληλα, ο Δήμαρχος συμφώνησε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χατζηγιαννίδη να κληθούν όλοι οι Σύλλογοι που συστεγάζονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και να εκπονηθεί ένας εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε αυτοί οι χώροι να έχουν μία καλύτερη εικόνα και ταυτόχρονα να γίνουν πιο προσιτοί για όλους τους πολίτες.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...