Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Δράσεις της Ομάδας Εθελοντών Προμάχων (19 Μαρτίου 2017)


Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη δράση της Ομάδας Εθελοντών Προμάχων στο παλιό Ηρώο της πλατείας του οικισμού.

Η ομάδα προέβη σε καθαρισμό και απολύμανση του χώρου, φύτεψε λουλούδια στα παρτέρια και τις γλάστρες, έβαψε τα φθαρμένα παγκάκια, επισκεύασε την αποχέτευση της πέτρινης βρύσης, ζωγράφισε τον παράπλευρο τοίχο που οδηγεί στα σχολεία του χωριού, καθάρισε την παιδική χαρά, ενώ συνέχισε την κατασκευή των αναμνηστικών πλακετών για τους επερχόμενους αγώνες αιωροπτερισμού «Προμάχεια 2017».
Παράλληλα, φρεσκάρισε τα υπόλοιπα λουλούδια που είναι φυτεμένα διάσπαρτα στην πλατεία, σε σημεία που έχουν «υιοθετηθεί» από την ομάδα.
Επίσης συντηρήθηκαν με το κατάλληλο υλικό και οι ξυλόγλυπτες πινακίδες με τα ποιήματα Ελλήνων ποιητών, οι οποίες κοσμούν την γύρω περιοχή.

Επόμενη δράση της ομάδας, είναι χρονοθετημένη για την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου και περιλαμβάνει την  κατασκευή και τοποθέτηση στην βόρεια οριογραμμή του χωριού, μιας τεράστιας Ελληνικής σημαίας εμβαδού 200 τετραγωνικών μέτρων, για την οποία ήδη οι προεργασίες έχουν ξεκινήσει και οι αεικίνητοι εθελοντές, ευελπιστούν ότι, με την αμέριστη βοήθεια που λαμβάνουν μέχρι τώρα από την Δημοτική αρχή, θα τα καταφέρουν , παρά τις εγγενείς δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Χαρακτηριστικό των όλων δράσεων, η συνεχής αυξανόμενη συμμετοχή όλο και περισσότερων εθελοντών μελών, και η γέννηση της ελπίδας, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και το αποδεικνύουν έμπρακτα, κάνοντας τη δύναμη της ομάδας, έναν ορμητικό χείμαρρο προσφοράς.





















































































3 σχόλια :

Σας θαυμάζω και ζηλεύω με την καλή έννοια του όρου.

Δημήτρη είσαι θησαυρός

Χίλια μπράβο


Μια φίλη από μακριά

Εξαιρετική δουλειά!Συγχαρητήρια σε όλους!!!Ελένη από Προμάχους :)

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...