Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ειδήσεις και δράσεις από την ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας


ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, ΣΤΟΧΕΥΕΙ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 Έναν πλήρη φάκελο με τον οποίο ζητά την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τρίτους (ιδιώτες, προμηθευτές κτλ) που αφορούν στα παρελθόντα έτη, ζητά η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας με αίτημά της προς το Υπουργείο Εσωτερικών. 
Για πρώτη φορά και μετά από επίπονη προσπάθεια του προϊσταμένου – υπεύθυνου τμήματος των οικονομικών κ. Τουμανίδη Κωνσταντίνου, κατετέθη με ολοκληρωμένη πρόταση ο φάκελος για τα ληξιπρόθεσμα, στο Υπουργείο Εσωτερικών. 
Με αυτή την ευνοϊκή ρύθμιση –σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και εγκριθεί- η ΔΗ.Κ.Ε.Α. γυρίζει σελίδα και αποκτά νέες δυνατότητες για να ανταποκριθεί ακόμα πιο ουσιαστικά στο σημαντικό κοινωνικό της έργο. Παράλληλα, η Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Α. διαχειρίζεται με σύνεση και αποτελεσματικότητα τα οικονομικά στοιχεία και τα αποτελέσματα είναι εμφανή, αν αναλογιστεί κανείς ότι σήμερα –ίσως για πρώτη φορά- η επιχείρηση δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ στους 51 εργαζόμενούς της. 
Άρα πρόκειται για ένα κομβικό σημείο όπου όλες οι συντονισμένες προσπάθειες αποφέρουν καρπούς και έχουν αντίκτυπο στην ίδια την κοινωνία. 
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ΔΗ.Κ.Ε.Α. έχει μία διακριτική, αλλά πολύ σημαντική και καθημερινή παρουσία στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους των Δομών της, ενώ παράλληλα υπάρχει και έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα μοιράσει ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε περισσότερες από 100 οικογένειες σε ολόκληρη την Αλμωπία, σε συνεργασία με Συλλόγους και άλλους τοπικούς φορείς. Η διανομή θα γίνει με βάση τις πραγματικές ανάγκες που έχουν καταγράψει οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αλμωπίας, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
  O Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. επιτελούν ένα σημαντικό κοινωνικό έργο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο κατά την περίοδο των εορτών, ωστόσο αυτές τις άγιες μέρες η προσπάθεια εντείνεται  ακόμα περισσότερο.
Γιατί ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.


Από τη ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και κατά τις ώρες 8:30 π.μ. – 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί δράση δωρεάν μέτρησης σακχάρου και μέτρησης αρτηριακής πίεσης, στον χώρο του ΚΑΠΗ στην Αριδαία (κεντρική πλατεία).
 Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και αφορά σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...