Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Υπάρχει η αδελφή ψυχή;


Πόσο σπάνιος/ α είναι ο/ η σύντροφός σας;

Πόσο απίθανο συμβάν ήταν η γνωριμία σας; Θα συναντήσετε ποτέ την αδελφή ψυχή, αν υπάρχει;

Μια μαθηματική προσέγγιση που ξεκινάει από τον συνολικό πληθυσμό της Γης, λαμβάνει υπ’όψιν τη γεωγραφική περιοχή ως πληθυσμιακό δυναμικό, δια δυο για το κάθε φύλο και ακόμα λιγότερα λόγω της προσβλεπόμενης ηλικιακής ομάδας, και μην ξεχάσουμε τις ιδιαιτερότητες που επιθυμούμε. Καταλήγουμε σε έναν απίθανο αριθμό που σημαίνει είτε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον/την γνωρίσουμε ποτέ ή ότι είμαστε τρομερά τυχεροί που συνέβη.

Αφιερωμένο στη δεύτερη περίπτωση είναι το παρακάτω συμπαθητικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τελευταία. Τελικά μόνο η υποκειμενική προσέγγιση και όχι η μαθηματική είναι αυτή που λύνει το παράδοξο και το θαύμα γίνεται.









ΠΗΓΗ...http://peopleandideas.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...