Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

To Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ανοίγει για όλους όσους αγαπούν το νερό!



Την Δευτέρα 3 Απριλίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ανοίγει και σας καλωσορίζει για την θερινή περίοδο 2017 με νέα καθημερινά προγράμματα κολύμβησης, εκμάθησης, προπόνησης και άθλησης για παιδιά και για ενήλικες με στόχο την ασφαλή διασκέδαση, την άθληση και την ψυχαγωγία στο νερό.


Ήδη έχουν ολοκληρωθεί μια σειρά παρεμβάσεων με σκοπό την παροχή σύγχρονης εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών με σεβασμό στο ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον της περιοχής Κιουπρί αλλά και την ανάγκη αξιοποίησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προκειμένου η αξία ανταπόδοσης που καταβάλλουν οι συμμετέχοντες στα προγράμματα κολύμβησης να είναι η χαμηλότερη δυνατή. Σημειώνουμε ότι και για φέτος έχει αποφασισθεί η ίδια τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με την ιδιαίτερα επιτυχημένη περσινή χρονιά.


Τα προγράμματα κολύμβησης, οι ώρες λειτουργίας, οι παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και η δυνατότητα άμεσης ηλεκτρονικής εγγραφής θα γίνονται στον ιστότοπο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας στο www.edessacity.gr. Οσοι δεν θέλουν να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα θα μπορούν να κολυμπούν σε ελεύθερο ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα στο διευρυμένο καθημερινό ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Έδεσσας το οποίο θα είναι ανοιχτό και για επισκέπτες.


Τόσο η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κας.Αναστασίας Ιατρίδου που φέρει την ευθύνη της λειτουργίας όσο και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ.Δημήτρης Γιάννου μετά από πρόσφατο ταξίδι του με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου καλοσωρίζουν τους μικρούς και οχι μόνο, κολυμβητές από την Έδεσσα και τον Νομό Πέλλας, δηλώνοντας ότι η αγάπη των πολιτών και των επισκεπτών για την επαφή με το νερό είναι δυνατή και μοναδική. Μέσα από τις υπηρεσίες και τα προγράμματα εκμάθησης θα είναι παράλληλα ασφαλής, συνδέοντας την άθληση και την ψυχαγωγία με οφέλη υγείας για όλους.  


Καλό κολύμπι και καλή κολυμβητική χρονιά απο την Έδεσσα την πόλη των νερών!


Περισσότερες πληροφορίες www.edessacity.gr / FB:edessaswimming



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...