Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας Πολυκάρπης – Ξιφιανής


ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ – ΞΙΦΙΑΝΗ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου ασφαλτόστρωσης που αφορά στη βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Πολυκάρπης – Ξιφιανής. Ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Αγροτικής ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013 (μέτρο 321) και εξασφαλίσθηκε έπειτα από συνεργασία της σημερινής Δημοτικής Αρχής με τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή κ. Γιώργο Καρασμάνη.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «πρόκειται για μια ουσιαστική παρέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα και θα βοηθήσει τους αγρότες μας στο δύσκολο έργο που επιτελούν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Και αυτό, διότι θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την πρόσβαση στο αγρόκτημα. Το παραδίδουμε στους συμπολίτες μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε ανάλογα προγράμματα που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας». Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Βουλευτή Γιώργο Καρασμάνη, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην εξασφάλιση αυτού του προγράμματος ως Υπουργός, πάντοτε με τη διακριτικότητα και την συνέπεια που τον διακρίνει. Επίσης, συγχαίρω τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Χρήστο Γεωργίου αλλά και τον προκάτοχό του Γιάννη Κετικίδη, καθώς επίσης και την Τεχνική μας Υπηρεσία που εργάστηκαν για την υλοποίηση του παραπάνω έργου».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 325.070,86 ευρώ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...