Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: " Σεβασμός στους ντόπιους προγόνους μας που έχουν γράψει την ιστορία με αίμα και λένε ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ


Καταχειροκροτήθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά την πύρινη ομιλία που πραγματοποίησε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης», αναφερόμενος στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατακεραυνώνοντας όλους εκείνους που προσπαθούν να αλλοιώσουν την τοπική μας παράδοση και ιστορία.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Η ψυχραιμία είναι ο κυριότερος ρυθμιστής των σχέσεων, ειδικά όταν μιλάμε για σχέσεις διακρατικές. Οφείλω ως Δήμαρχος να πω προς όλους να διατηρήσουν τη σοβαρότητα που χρειάζεται και να αποφύγουν δηλώσεις οι οποίες αλλοιώνουν την ιστορικότητα του Ελληνισμού.
 Σεβόμαστε το κράτος των Σκοπίων, όμως δεν θα επιτρέψω ως Δήμαρχος και δεν θα ανεχτώ καμία αλλοίωση της ιστορικότητας αυτού του Δήμου, των ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους σε αυτόν τον χώρο. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίξει με αυτό.
 Επειδή ζήσαμε στιγμές αυτόν τον καιρό, οι οποίες θέλουν να μεταφέρουν μια άσχημη εικόνα ενός χωριού που ποτέ δεν υπήρξε προπύργιο άλλων καταστάσεων, παρά μόνο της Ελλάδος. Αυτό υπηρετούσανε αυτοί οι άνθρωποι που είναι θαμμένοι, τα κόκαλά τους θα τρίξουν.
 Δεν μπορούμε να ανεχτούμε αυτού του επιπέδου τις ανιστόρητες καταστάσεις. Έχουμε προγόνους οι οποίοι πάλεψαν και μάτωσαν. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αλλοιώσει αυτή την πραγματικότητα.
 Σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν γράψει την ιστορία με αίμα και λένε ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:




ΠΗΓΗ...http://aridaianews.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...