Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη του βουλευτή Πέλλας Γιώργου Καρασμάνη στο (κλειστό) Νηπιαγωγείο Προμάχων


Συνεχίζοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το Νηπιαγωγείο Προμάχων και μετά από την κατάθεση ερώτησης στη βουλή των Ελλήνων, ο βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης επισκέφθηκε το πολύπαθο οίκημα και διαπίστωσε επί τόπου τα υπαρκτά τραγικά προβλήματα στα οποία έχει περιέλθει.
Τον υποδέχτηκαν και τον ενημέρωσαν σχετικά η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαρία Γιουρούκη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Βέσκος, Γιώργος Γούδης και Χρήστος Μπάτσης, ενώ στην ενημέρωση παρίσταντο και εκπρόσωποι των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών.
Ο βουλευτής και πρώην υπουργός, αφού διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την ακαταλληλότητα του σχολείου, οδηγήθηκε στη συνέχεια στο οικόπεδο κοντά στα παλιά μνήματα του οικισμού, το οποίο προτείνουν όλοι, για την ανέγερση ενός νέου, σύγχρονου και ασφαλούς για όλους, κτιρίου.
Ο κύριος Καρασμάνης διαβεβαίωσε τους παρόντες, ότι θα πράξει τα δέοντα για  να βρεθεί τρόπος, είτε από κρατικούς είτε από ιδιωτικούς φορείς, ώστε το αίτημα των κατοίκων να αρχίσει να υλοποιείται και να παίρνει σάρκα και οστά.
Αξιόλογη και συνεπής πράξη του βουλευτή, ο οποίος διακρίνεται για την εργατικότητα και την επιμονή του σε όποιο θέμα καταπιάνεται, εν αντιθέσει με τους άλλους δυο, λαλίστατους κατά τα άλλα, κυβερνητικούς βουλευτές του νομού Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη, οι οποίοι λάμπουν δια της απουσίας τους στο συγκεκριμένο πρόβλημα.















11 σχόλια :

Kai h proedros endiaferthike gia ta privlimata pou exei to xorio? Ixere giati pige ekei? Apo pion enimerothike? Pali me stavromena xeria etoimi gia doulia.

3.21
Κανείς δεν σβηνει κανένα σχολιο....στειλε το δικο σου κι ασε τα τρολλ

Gia na doume. Oloi oi gonis mazi kai ola tha ginoun an oxi gia ayta ta paidia gia ta epomena pou tha ertoun. Krima gia olous

ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΩΞΑ....

Ποια δόξα; Αν την χρειάζεσαι πάνε παρτην, αλλά δεν ντρέπεσαι που σχολιάζεις αντί να σε ανησυχεί που θα κάνει μάθημα το παιδί σου; Είναι θέμα συλλογικό αν δεν είναι τώρα το παιδί σου θα είναι αργότερα το ανηψι σου,το γειτονοπουλο, το εγγόνι σου. Καλό θα είναι να αρχίσει να σε απασχολεί από δω και πέρα και να σταματήσεις να κουτσομπολευεις πίνοντας τον καφέ σου. Αλλά πάντα τέτοια χαζομάρα σας βαρουσε σιγά μην ξυπνήσετε.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(Η Ν.Δ.), ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΜΕ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,, ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...

γιαυτο να εισαι συγουρος οτι θα γινει και μαλιστα αμεσα. δεν φταίει κανεις εμεις φταιμε που το βγαλαμε τωρα το προβλημα .

ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΆ ΓΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΣΟΒΣΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΊΤΕ. ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΚΟΙΝΌ ΟΛΟΥΣ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΛΎΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΠΆΝΤΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΤΡΈΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΉΘΩΣ ΤΑ ΑΚΟΎΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΆΝΩ. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΆ ΠΑΡΆ ΠΟΤΕ.

λαικιστη σου παει γαντι ο τίτλος που εβαλες στον εαυτο σου.η κριτική σου ταιριαζει σε ολους μας σαν εθνος, και όχι μονο σαν χωριο.γιατην προεδρο τη να πεις η εικονα χιλιες λεξεις. εχουμε μαθει να μιλαμε μεταξυ μας σλλα όχι εκει που πρεπει. μόνο στο καφενειο. καποια στιγμη οπως τωρα ξυπναμε ας ειναι και αργα.

σωστά τα λες κάλιο αργά παρά πότε ξυπνήσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό .θέλω να επαινέσω την πρόεδρο που πρωτοστατεί, για δε την ειρωνία του λαϊκιστή έχω να του πω οι βουλευτές της Ν.Δ. ήταν πάντα κοντά μας δεν φταίνε αυτοί φταίμε εμείς που δεν τους ενημερώσαμε τόσα χρόνια,ο συγκεκριμένος βουλευτής ότι του έχουμε ζητήσει μας το έχει ανταποδώσει το ίδιο θα κάνει και τώρα . Ενωμενει θα το πετύχουμε.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...