Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Γιώργος Μπογδάνης: Η ηγετική φυσιογνωμία του ΑΣ Πρόμαχοι. Η πολυετής προσφορά του στον Αλμωπό Αριδαίας


Ο Γιώργος Μπογδάνης έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 1994 από την τοπική ομάδα της Μηλιάς από όπου κατάγεται και μετά από ένα διετές πέρασμα από τον Εθνικό Αριδαίας, το 1997 εντάχθηκε στην οικογένεια του Αλμωπού.

Από τότε παρέμεινε στην ομάδα της Αριδαίας για 19 χρόνια με μονάδικο διάλειμμα την περίοδο 2000-2001 για να αγωνιστεί στην Α΄Εθνική με τον Πανηλειακό.

Ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους και στους συμπαίκτες του αλλά και ηγετική προσωπικότητα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από το 2002.

Σημείο αναφοράς με την φανέλα του Αλμωπού αποτελεί ο τελικός κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας το 2003 απέναντι στον Αιολικό Μυτιλήνης όπου η ομάδα τελικά ηττήθηκε με σκορ 4-2 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.  

Πανηγύρισε την κατάκτηση τίτλων όμως η σημαντικότερη στιγμή, όπως θεωρεί ο ίδιος, ήταν η άνοδος του Αλμωπού στη Γ΄Εθνική κατά την τελευταία του χρονιά στην ομάδα.  

Γιώργος Μπογδάνης, που αγωνίζεται με επιτυχία τα δυο τελευταία χρόνια στην ομάδα των Προμάχων, το ήθος και η αγωνιστική συνέπεια του οποίου είναι υποδειγματική.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...