Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης : Πολύ σημαντική η ημερίδα σύνδεσης αγροτοδιατροφής- βιομηχανίας και τουρισμού


Γιάννης Σηφάκης:  Πολύ σημαντική η ημερίδα για την σύνδεση αγροτοδιατροφής - βιομηχανίας και τουρισμού που διοργάνωσε η Αντιπροεδρία της κυβέρνησης και τρία Υπουργεία
Η σύνδεση αυτή βασικός πυλώνας του νέου παραγωγικού προτύπου για την ανάπτυξη της χώρας
Η αγροτική παραγωγή να γίνει η κυρίαρχη δύναμη στην οικονομία, να παίξει τον ρόλο που κάποτε έπαιζε η οικοδομή.
Οι 30 εκατομμύρια τουρίστες να απολαμβάνουν την υγιεινή Ελληνική κουζίνα και τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα 
Πολύ σημαντική ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/11/2017 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην Αθήνα σε συνδιοργάνωση των Υπουργείων Οικονομίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού με συντονισμό από την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη. 
Στην ημερίδα συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, ο πρόεδρος των Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών, βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, υπηρεσιακοί παράγοντες, άλλοι παραγωγικοί φορείς και πολύς κόσμος.
Την σημαντική αυτή ημερίδα παρακολούθησαν οι βουλευτές Γιάννης Σηφάκης, Νίκος Παπαδόπουλος, Χαρά Καφαντάρη και Σταύρος Αραχωβίτης. 
Το φόρουμ αγροτοδιατροφής – βιομηχανίας – τουρισμού λειτουργεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και ήδη έχει κάνει σημαντικό έργο που παρουσιάστηκε στην ημερίδα. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...