Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Κουμπαράδες αγάπης για την μικρή ηρωίδα τεσσάρων ετών από την Υδραία


ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ και τα προγράμματα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ τοποθετούν κουμπαράδες αγάπης σε καταστήματα τις περιοχής μας.
Οι κουμπαράδες αγάπης «ξαναχτυπούν» διότι καρδιοχτυπούν για την μικρή μας ηρωίδα τεσσάρων ετών από την Υδραία, που μας δίνει μαθήματα ζωής καθημερινά.
 Η καρδιά μας χτυπά πιο δυνατά όταν βλέπουμε ένα μικρό κοριτσάκι να δίνει μάχη για να κατακτήσει ικανότητες που όλοι μας τις έχουμε δεδομένες. Μαζί της μάχεται και η οικογένεια της, πιστός φρουρός στις ανάγκες της ηρωίδας τους.
Οι οικονομικές όμως απαιτήσεις για τις θεραπείες της μικρής στην Αθήνα είναι δυσβάσταχτες και η οικογένεια δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει. Θα θέλαμε με την βοήθεια σας να προσπαθήσουμε να την απαλλάξουμε έστω και λίγο από το βάρος αυτό.
Πρόκειται για θεραπεία της ασθένειας (νωτιαία μυϊκή ατροφία) της μικρής Ειρήνης Χρυσοβαλάντω, που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο στην Αμερική με πολύ αισιόδοξα μηνύματα.
Στην Ελλάδα τα πρώτα παιδιά υποβλήθηκαν στη θεραπεία φέτος το καλοκαίρι και η Χρυσοβαλάντω μας το Σεπτέμβριο.
Πρόκειται για ένα παιδί που με τις θεραπείες αυτές προσπαθεί πρωτίστως να αποδεσμευτεί από την μηχανική υποστήριξη που έως σήμερα έχει και έπειτα να αποκτήσει όση περισσότερη κινητική αυτονομία μπορεί.
Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι, οι περισσότερες οικογένειες ταλαιπωρούνται από την φτώχεια, γι’ αυτό και ότι μαζευτεί θα είναι πολύ σημαντικό διότι θα έχει δοθεί με αγάπη από το υστέρημα των ανθρώπων της περιοχής μας.
Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταμετρηθεί από το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α θα ανακοινωθεί και θα αποδοθεί στην οικογένεια του παιδιού με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2384024772 & 2384022170
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την συνεργασία
Με εκτίμηση και σεβασμό

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Σ.Σ.  Στους Προμάχους έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες στα εξής καταστήματα:

Φάστ φούντ "Grecos"
Παντοπωλείο "Σωτηράκης" Πουσίνη Δήμητρα
Πολυκατάστημα "Λίτσα"
Παντοπωλείο "Τασιόλας"
Καφέ "Λίμπερ".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...