Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ¨Η ΠΕΛΛΑ¨


                                                        ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ»,
σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που διοργανώνει
το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 9 μμ.,
στο «Ονείρων Ζεύξη». (Μεγάλη Αίθουσα). 3ο χιλ Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας.

Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά η καταξιωμένη ορχήστρα «Π. Ματρακούλια» ενισχυμένη με εντυπωσιακή σύνθεση πνευστών (χάλκινα) και έγχορδων οργάνων.

Σας υποσχόμαστε ένα προδιαγεγραμμένο ανεπανάληπτο αλλά και αξέχαστο παραδοσιακό - αποκριάτικο γλέντι !!!!!

Η τιμή της πρόσκλησης 15 ευρώ.

Περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστα ποτά – αναψυκτικά

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο μας.



                                                            Με εκτίμηση,


                                                                 Το Δ.Σ

Let’s do it Greece! Μια παρέα παιδιών ενώνει όλη την Ελλάδα!


Lets do it Greece!
Μια παρέα παιδιών ενώνει όλη την Ελλάδα!
Το Μεγάλο μας όνειρο, στις 2 Απριλίου όλη η Ελλάδα μια μεγάλη εθελοντική οικογένεια!

Το 2012, μια παρέα φίλων οραματίστηκε να ενώσει ολόκληρη τη χώρα με ένα φιλόδοξο όραμα για το περιβάλλον. Στο πέρασμα των τελευταίων 5 χρόνων, χιλιάδες εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε ένα ετήσιο ραντεβού με το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος στο επίκεντρο.
Κάπως έτσι γεννήθηκε η εθελοντική εκστρατεία Lets Do It Greece, που φέτος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.
Στόχος, οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούμε σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας 1.500 σημεία μέσα σε 1 μέρα!
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από νέα παιδιά προερχόμενα από περιβαλλοντικές ομάδες σχολείων. Νέους που ονειρεύονται να ενώσουν όλη την Ελλάδα για έναν κοινό σκοπό, αναδεικνύοντας το καλό πρόσωπο της πατρίδας μας. Στα μάτια αυτών των νέων, το Let’s do it Greece είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε την ελληνική κοινωνία εμπνέοντας χιλιάδες πολίτες και ενισχύοντας την κουλτούρα του εθελοντισμού στην Ελλάδα. Όπως μας λένε: «Μέσα από την κοινή μας προσπάθεια επιθυμούμε να χτίζουμε δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα σε όλους μας, ως ενεργοί πολίτες που βοηθάμε ο ένας τον άλλο και όλη την κοινωνία ταυτόχρονα, και αυτό να λειτουργεί πολλαπλασιαστικά σε όλη την Ελλάδα».
Για την Κυριακή 2 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και υποστήριξη εκατοντάδες φορείς σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους, εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, περιβαλλοντικοί, ποδηλατικοί, σπηλαιολογικοί, καταδυτικοί, αθλητικά σωματεία, φορείς πολιτικής προστασίας, το σύνολο των μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων, Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες, Δήμοι σε όλη τη χώρα, φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, τουριστικοί φορείς, εταιρείες, ιδιώτες, μουσεία, πανεπιστήμια, σχολεία, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ενώ με έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας, θα υλοποιηθεί και φέτος η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2017» σε όλα τα σχολεία της χώρας, με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης.
Ο μεγάλος στόχος για τις 2 Απριλίου είναι να ενωθούμε με 3.000 φορείς Πανελλαδικά, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας. Όλοι εμείς, στις 2 Απριλίου, θα φωνάξουμε δυνατά σε όλη την Ελλάδα Lets do it Greece!
Μπες στο www.letsdoitgreece.org, δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στη Μεγάλη Εθελοντική Οικογένεια του Lets do it Greece, και γίνε η αλλαγή που περιμένεις!




Ανθοέκθεση στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας της Αριδαίας


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ – ΔΗ.Κ.Ε.Α.

«ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2017» ΤΟ ΜΑΪΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. θα διοργανώσουν και φέτος Ανθοέκθεση στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας της Αριδαίας, κατά το μήνα Μάιο και σε ημερομηνίες που θα οριστούν το αμέσως επόμενο διάστημα και θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει για άλλη μια χρονιά αμέτρητα λουλούδια, μυρωδικά και φυτά για τον κήπο ή τη βεράντα, αλλά και συμβουλές και μυστικά από τους ειδικούς για την περιποίηση τους. Η έκθεση θα περιλαμβάνει εκτός από άνθη και παραδοσιακά προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής. Παράλληλα με την έκθεση θα υπάρχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.

Όσοι εκθέτες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Ανθοέκθεση, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α. (Κύπρου 32) ή στο τηλέφωνο της 2384024772.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ένα μεγάλο " Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω "


Έσπασε το φράγμα των 4.000.000 κλικ στις αναρτήσεις των "Προμαχιώτικων Νέων".

Πολλές ευχαριστίες και υποσχέσεις, ότι θα γινόμαστε καλύτεροι, μέρα με τη μέρα, δίνοντας κάτι διαφορετικό και ποιοτικότερο.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "Πάρτι Μασκέ στου Σόνικ"


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "Πάρτι Μασκέ στου Σόνικ" που διοργάνωσε ο ΑΣ Προμάχων.

Το κέντρο νεότητας κατακλύστηκε από τη νεολαία του χωριού, αλλά και από παρέες γειτονικών οικισμών και το γλεντι που ακολούθησε κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα της βραδιάς, όπως τα αποτύπωσε με την κάμερα των "Π.Ν." ο Πέτρος Σαλαμάνης. 


























































































































ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...