Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΑΣ Πρόμαχοι - Φίλιππος Σταυροδρομίου 2 - 0


Σε έναν αγώνα επιβίωσης, μεταξύ ισοδύναμων αντιπάλων,  που διεξήχθη στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, ο τοπικός ΑΣ Πρόμαχοι επικράτησε του Φιλίππου Σταυροδρομίου με σκορ 2-0.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, από ένα ημίχρονο.
Το πρώτο μέρος, ανήκει δικαιωματικά στην καλογυμνασμένη ομάδα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι επικράτησαν κατά κράτος στις προσωπικές μονομαχίες και δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών για να σκοράρουν, όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα της ομάδας του Φιλίππου, το νεαρό της ηλικίας των παικτών της και η ομαδικότητα, που διέκρινε τα στελέχη της στο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι Προμαχιώτες, μπήκαν αγχωμένοι στο πρώτο μέρος και οι φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν τους έβγαιναν,  με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί ένας εμφανής εκνευρισμός.
Στο δεύτερο μέρος, ο προπονητής τους, ανακάτεψε την τράπουλα και η αλλαγή τακτικής που εφάρμοσε, απέφερε την αναγέννηση της ομάδας και την επικράτηση τελικά των αντιπάλων.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 62’ όταν ο Άτζος εκτέλεσε φάουλ σεντράροντας προς την περιοχή του Φιλίππου, επικράτησε μια σύγχυση στην άμυνα και ο δαιμόνιος Μίτσκας, εκμεταλλεύτηκε την όλη κατάσταση πλασάροντας από κοντά με δυνατό σουτ.
Το 2-0 σημείωσε ο επανεμφανιζόμενος στις τάξεις των γηπεδούχων Γιώργος Νάνος(Μπάμπης), μετά από πολύμηνο τραυματισμό, όταν ο  Halilaj «Άντυ» έκανε μια ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε το «φονικό» κεφάλι του δεινού σκόρερ, ο οποίος απογειώθηκε κυριολεκτικά και  κεραυνοβόλησε την εστία του τερματοφύλακα Μπόϊκου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κοσμαγάπητος  στράϊκερ, αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο από τους φιλάθλους και αυτός, φιλώντας το τερέν και κάνοντας το Σταυρό του, τους αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο, πετυχαίνοντας ένα γκολ «όνειρο».

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Μούγιος Ιλ., Άτζος, Μπογδάνης και Halilaj.
Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Γάτσος, Κουκούδας, Θεοδώρου και Σταυρίδης.
Η διαιτησία του κυρίου Τρυψιάνη  ήταν πολύ καλή και οι βοηθοί του Σίπκας Ι. και Μανωλάκης χωρίς αμφισβητούμενες υποδείξεις.

ΑΣ Πρόμαχοι: Α. Νάνος, Καλογιάννης(Γ. Νάνος), Σαμσούρης, Προίκος, Μπογδάνης, Ιλ. Μούγιος, Ι. Σέλκος(Μεσκίνης-Σατζάκης), Ν. Νάνος, Halilaj, Μίτσκας, Άτζος. Προπονητής: Κορέλας.

Φίλιππος Σταυροδρομίου: Μπόϊκος, Κοϊμτζίδης(Μούζας), Μαυρομάτης(Cekrezi), Κουκούδας, Καλώσης, Σταυρίδης, Σπυρίδης, Μπάμπος, Γάτσος, Θεοδώρου, Qyqe . Προπονητής: Πετρίδης.









































































ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...