Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Όλυμπος Αψάλου - ΑΣ Πρόμαχοι 2 - 5


Διαφήμιση του ποδοσφαίρου, στον αγώνα μεταξύ του Όλυμπου Αψάλου και του ΑΣ Πρόμαχοι, όπου τελικά οι φιλοξενούμενοι Προμαχιώτες αναδείχτηκαν νικητές με σκορ 2-5.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, οι παίκτες των δυο ομάδων επέδειξαν πάθος και αγωνιστικότητα και κυνήγησαν τη νίκη, χαρίζοντας στους λιγοστούς φιλάθλους πλούσιο θέαμα, πολλές φάσεις και εφτά συνολικά γκολ.
Οι γηπεδούχοι απέδωσαν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και χτύπησαν στα ίσα το παιχνίδι, όμως δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, ενώ στο τέλος φάνηκε να τους εγκαταλείπουν οι δυνάμεις τους.
Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας καλύτερη φυσική κατάσταση και βάθος στον πάγκο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες , πέντε εκ των οποίων μετέτρεψαν σε γκολ και τελικά έχοντας πολλές επιλογές αλλαγών, πήραν το παιχνίδι και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Τα γκολ:
Στο 45' ο Ιωάννου σημειώνει το 0-1 με τεχνικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Ολύμπου.
Το 1-1 γράφει ο Φαφούτης στο 48' ύστερα από ένα δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων στο β' ημίχρονο, με έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ.
Στο 60' ο Καλογιάννης των Προμάχων δέχεται μπαλιά ακριβείας του Τσιμτσιρίδη και την μετατρέπει σε γκολ με σουτ πλασέ γράφοντας το 1-2.
Ο Ιωάννου κερδίζει πέναλτι για τους Προμάχους, το εκτελεί εύστοχα ο Μπογδάνης και σημειώνει το 1-3 στο 78'.
Ο ασταμάτητος σήμερα Ιωάννου, ύστερα από μια ατομική ξέφρενη κούρσα από τον χώρο του κέντρου, πλασάρει τον τερματοφύλακα Τσαβδαρίδη και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 1-4 στο 86'.
Το 1-5 σημείωσε στο 89' ο Καλογιάννης με σουτ πλασέ, ύστερα από μπαλιά του Μίτσκα .
Το τελικό 2-5 έγραψε ο Τσολερίδης, σκοράροντας για τους γηπεδούχους στο 89'.

Από τον Όλυμπο διακρίθηκαν οι Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος, Φαφούτης και Τσολερίδης.
Από τον ΑΣ Πρόμαχοι διέπρεψαν οι Μούγιος, Τσιμτσιρίδης, Μπογδάνης και Ιωάννου.

Η διαιτησία του κυρίου Δεμερτζή (Αλμαλιώτης-Μίσκος) ήταν σε γενικές γραμμές καλή, με μόνο αρνητικό στην ανοχή του στα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν.

Όλυμπος Αψάλου: Τσαβδαρίδης, Γρηγοριάδης, Μητιτανίδης, Αριτζόγλου, Παπαδόπουλος, Φαφούτης, Καραϊσαρίδης, Μαυρογιαννάκος, Σταυρουλάκης, Τσολερίδης, Καραπατάκης.

ΑΣ Πρόμαχοι: Μπελητάσιος, Μούγιος, Μπογδάνης, Σατζάκης, Ledi(Σαμσούρης), Halilaj(Μεσκίνης), Νάνος(Cipi), Τσιμτσιρίδης, Καλογιάννης, Μίτσκας, Ιωάννου(Καραμήτσος).
























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...