Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στους Προμάχους


Τους Προμάχους επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί στο νομό Πέλλας.
Συνοδευόμενος από επιτελικά στελέχη του κόμματος, περιόδεψε στα καταστήματα του χωριού, όπου συνομίλησε με τους λιγοστούς κατοίκους, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν εκεί.
Μετά από μισή περίπου ώρα, αναχώρησε για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του.
Αξιοσημείωτο της επίσκεψης, η κρύα υποδοχή των κατοίκων, οι οποίοι εξέφρασαν την οργή τους για την επικείμενη θετική συγκατάβαση στην χρήση του όρου Μακεδονία, όσον αφορά την αναγνώριση του κρατιδίου της  FYROM, ενώ κάποιοι άλλοι του έθεσαν θέματα φορολογίας και κτηματολογίου.
Γεγονός αναμφισβήτητο είναι πάντως, ότι οι Προμαχιώτες οι οποίοι διακρίνονται για τον πατριωτισμό τους και την αγάπη για την Μακεδονία, γύρισαν την πλάτη τους στον κύριο Μητσοτάκη, στέλνοντας έτσι με την εκκωφαντική τους απουσία το μήνυμα ότι, μπορούν να ανεχθούν πολλές αδικίες, είτε φορολογικές είτε οικονομικές, όμως στο Εθνικό θέμα της Μακεδονίας είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν τόσο με κομματικές όσο και ιδεολογικές θεωρίες, τις οποίες μέχρι πρότινος θεωρούσαν θέσφατα.
























4 σχόλια :

Ola ta komatoskila ekei.... mprrrrrr re...... i mallon ouuust!

εσυ περιμενε να υποδεχθεις τον Τσιπρα

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΑΜΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΣΕ ΟΛΌΥΣ ΗΤΑΝ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΓΛΥΦΤΕΣ!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΩΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΤΟΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...