Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

2.500.000,00 € για μια σειρά παρεμβάσεων σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.


Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Υλοποιούμε μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας με προϋπολογισμό 2.500.000,00 € - Εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή»


Με προσωπικές ενέργειες του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα εξασφαλίστηκαν χρήματα, τα οποία μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αξιοποιούνται για τη βελτίωση – επισκευή οδοστρωμάτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αναφορικά με την Πέλλα, μετά από ηχηρή παρέμβαση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά δεσμεύτηκε ποσό ύψους 2.500.000,00 € για μια σειρά πολύ σημαντικών παρεμβάσεων σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

«Υλοποιούμε μια σειρά ασφαλτικών εργασιών σε σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ώστε, να καλυτερεύσουμε τις συνθήκες διέλευσης των διερχόμενων οδηγών, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την οδική ασφάλεια. Γνώμονας της διοχέτευσης των πόρων ύψους 2.500.000,00 € στο οδικό δίκτυο είναι πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η Πέλλα είναι μια περιοχή με δυνατότητες σε όλους τους τομείς και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις εκείνες για την ανάταση της οικονομίας μας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για τη συνεργασία που έχουμε και για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το οδικό δίκτυο της περιοχής. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, συζητώντας τις βέλτιστες λύσεις και με τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής στην Πέλλα ξεπερνώντας εμπόδια και χρονοβόρες διαδικασίες» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Οι παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στο μεγάλο αυτό έργο, το οποίο αφορά το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας σχετίζονται με βελτίωση – επισκευή υφιστάμενων οδοστρωμάτων και βελτίωση στοιχείων ασφαλείας. Τα τμήματα όπου θα πραγματοποιηθούν οι παραπάνω εργασίες είναι «Ριζό – όρια Π.Ε. Πέλλας» (4 km) και «Σεβαστειανά – διασταύρωση Ριζαρίου» (2 km) του επαρχιακού οδικού δικτύου, το τμήμα της εθνικής οδού «Διασταύρωση Ριζαρίου – τέλος οικισμού Ριζαρίου» (μέχρι γέφυρα Αγίου Γεωργίου) (3,5 km), ενώ, θα τοποθετηθεί αντιολισθητικός τάπητας στις στροφές Νοσοκομείου στην είσοδο της πόλης της Έδεσσας (1,2 km) και στο οδικό τμήμα Άγρας – διασταύρωση Κερασιάς (2 km).


Το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία υλοποίησης με χρονικό ορίζοντα το τρέχον έτος.

1 σχόλια :

ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΩ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α . . .

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...