Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Επίσκεψη ΕΣΜΥΕ και της κ. Χισκάκη Μελίτας (ως αντιπρόσωπος) στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΦΩΤΟ)!!!

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) μέσω της εκπροσώπου του κ. Χισκάκη Μελίτας (Μηχανικός) αποδέχθηκε την πρόσκληση του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ .
Έτσι, η κ. Χισκάκη παραβρέθηκε στο μοναδικό Τμήμα  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που εξειδικεύεται στα θέματα Εγκατάστασης και Συντήρησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018  στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Αριδαίας.
Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν σχετικά με την λειτουργία, τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών με ιδιαίτερη αναφορά στον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η περιοχή της Αλμωπίας εδώ και μια δεκαετία στον κλάδο.
Το ΙΕΚ εκπροσωπήθηκε από τους εκπαιδευτές κ. Ρομοσιό και κ. Γιαννακούλη ενώ το παρόν έδωσε και η διεύθυνση του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε ένα συντονισμένο κύκλο δράσεων που έχει αναλάβει το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν στην μοντέρνα ειδικότητα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και στην ανάδειξη στην τοπική κοινωνία των προοπτικών και των ευκαιριών που προκύπτουν.
Ευχαριστούμε τον ΕΣΜΥΕ και την κ. Χισκάκη για την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση και κρατάμε ως εφόδιο τη δέσμευση για μελλοντική συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης και άσκησης των σπουδαστών μας.
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

Τηλ. Επικοινωνίας
2384024928
2384028241
2384028242

Ιστότοπος |www.iekaridaias.gr






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...