Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Α. Σ. Πρόμαχοι - Εθνικός Γιαννιτσών 2 - 2


Εντυπώσεις, γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν οι δυο μονομάχοι στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο "Χρήστος Τζιβάνης" των Προμάχων, όπου ο τοπικός Α. Σ. υποδέχτηκε τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης

Έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και όμορφους συνδυασμούς, ενώ χαρακτηριστικό των δυο αντιπάλων ήταν το πείσμα και το πάθος για τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι βασίστηκαν κυρίως στο αγωνιστικό φρόνημα και την φυσική τους κατάσταση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν τις εντυπώσεις με την οργανωτικότητα, τη δομή ως ομάδα και το συνεχές κυνηγητό της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δικαιώνοντας με την εμφάνισή τους την υψηλή θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκονται.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Γιαννιτσιώτες είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν πολλές ευνοϊκές προϋποθέσεις για γκολ, όμως στην τελική προσπάθεια αποτύγχαναν. Οι δε Προμαχιώτες, θέλοντας να διασφαλίσουν τα νώτα τους, έπαιξαν αμυντικά και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, όποτε τους δίνονταν η ευκαιρία.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με τους δυο αντιπάλους να ανοίγονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, και να χτυπούν στα ίσα τον αγώνα, χαρίζοντας στους αρκετούς φιλάθλους, πλούσιο θέαμα με τιτάνιες μονομαχίες, περίπλοκους συνδυασμούς και πολλές φάσεις εκατέρωθεν.
Το τελικό 2-2 κρίνεται μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα, αν και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στα σημεία, με την εμφάνιση ως πιο ολοκληρωμένης ομάδας, με σαφείς προσανατολισμούς και καλύτερα πατήματα και στήσιμο στο τερέν.

Τα γκολ:
Το 1-0 σημειώθηκε στο 6' από τον Μίτσκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Οι του Εθνικού ισοφάρισαν σε 1-1 στο 14' με εξαιρετικό σουτ στο γάμα της εστίας των Προμάχων από τον Πέλκα.
Το 1-2 έγραψε ο Μπλατσέρι στο 52' με χτύπημα πέναλτι.
Το τελικό 2-2 πέτυχε στο 60' ο Μίτσκας, εκμεταλλευόμενος λάθος των αμυντικών του Εθνικού.

Από τον ΑΣ Πρόμαχοι διακρίθηκαν οι Μπελητάσιος, Μούγιος, Μίτσκας και Kullafi.
Από τον Εθνικό Γιαννιτσών ξεχώρισαν με την απόδοσή τους οι Ιωαννίδης, Πέλκας, Μπλατσέρι και Πανταζίδης.

Η διαιτησία του κυρίου Ατζαμιδάκη (Γ. Κεσίσογλου - Πίλτσης) ήταν καλή.

Α.Σ. Πρόμαχοι: Μπελητάσιος, Νάνος, Μπογδάνης, Σατζάκης, Halilay, Μούγιος, Άτζος (Kullafi), Μεσκίνης, Τσιμτσιρίδης, Μίτσκας, Καλογιάννης. Προπονητής: Δεμίρης.

Εθνικός Γιαννιτσών: Δομουκτσίδης, Γρηγοριάδης, Ιωαννίδης, Βοτάρης, Γκογκολούδης, Πέλκας, Καμπάνης, Μπλατσέρι, Μπάμπαλης, Ρανδζής, Πανταζίδης. Προπονητής: Τομπάζης.   














































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...